دانشبنیانها در مسیر خودکفایی تولید مکملهای گیاهی گام برداشتند
فرحناز صاحبزاده مدیر عامل شرکت دانشبنیان سینا تسنیم سپاهان گفت: محصولات وارداتی شیمیایی پس از اعمال تحریمهای یک جانبه و نوسانات نرخ ارز با قیمتهای گزافی به تولید کننده داخلی فروخته میشد. با توجه به نیاز مبرم این حوزه به تولید داخلی در واحد تحقیق و توسعه شرکت تحقیقات کاملی انجام و بسیاری از این اقلام تولید و تجاریسازی شد.
مدیر عامل شرکت دانشبنیان سینا تسنیم سپاهان، در ادامه گفت: یکی از محصولات این شرکت یک مکمل گیاهی ویژه دام سنگین مانند گاو است که با یک پنجم قیمت نمونه مشابه خارجی به دست مصرف کننده داخلی میرسد. خوشبختانه با توجه به تغییر سیاستها و عدم اختصاص ارز به کالاهای وارداتی دارای تولید مشابه داخلی تولید گونه از محصولات و مکملها در داخل کشور رشد قابل توجهی داشته است.
صاحب زاده در ادامه با اشاره به سوابق این شرکت، افزود: در این شرکت همچنین چند دارو و مکمل گیاهی دیگر تولید میشود که ویژه طیور است و در وزنگیری و مصونیت طیور در برابر بیماریها نقش بهسزایی دارند. یکی از این مکملها، خاصیت آنتی باکتریال دارد و توانسته است عملکرد بسیار موفقتری از نمونه مشابه شیمیایی از خود نشان دهد.
صاحبزاده با اشاره به بازار گسترده داخلی افزود: تا کنون صادرات نداشتهایم، اما با توجه به این مسئله که کشور در حوزه طیور سالانه 1 میلیون و 400 هزار جوجهریزی انجام میدهد. نیاز به مکملها و داروهای گیاهی در داخل کشور بسیار گسترده است و بازار خوبی در این زمینه وجود دارد.
وی همچنین بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، اهتمام ویژهای به حوزه کشاورزی و دام و طیور دارد و صدها شرکت دانشبنیان در این حوزه فعال هستند. شرکت ما نیز هر دوره در نمایشگاه گیاهان دارویی که توسط این معاونت برگزار میشود، شرکت میکند و این مسئله توانسته است در گسترش بازار و یافتن مشتریهای جدید بسیار موثر باشد.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناروی ریاست جمهوری
پایان پیام/33
Send to friends