رونق فناوری و نوآوری برای جهش تولید؛ 21هکتار فضای جدید به زیستبوم اقتصاد دانشبنیان میپیوندد
در نخستین بخش این بازدیدها، روند پیشرفت فاز سوم پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد توجه قرار گرفت.
این فاز از پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با عنوان «پردیس کارآفرینی»، میزبان واحدهاي توليدي با محصولات دارای فناوری پیشرفته با ارزش افزوده محصولات بالا و توليد مبتني بر نيروي متخصص، «واحدهاي تحقيق و توسعه (R&D)،آزمایشگاهها، کارگاهها و فبلبها خواهد بود.
این پروژه دانش بنیان از تیرماه امسال با کارفرمایی پارک علم و فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط شرکت پیمانکار آغاز شده است و پاییز امسال نهایی میشود.
فاز سوم پارک علم و فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در 21 هکتار و 85 قطعه مجزا میزبان نوآوری کسب و کارهای دانش بنیان و واحدهای فناور خواهد بود.
بازدید از شرکتهای تولیدکننده تجهیزات دانشبنیان ایرانساخت
ستاری در ادامه از شرکت های دانش بنیان ایده کاوان صنعت پردیس طراح و سازنده ربات های بازرسی و عملیاتی و شرکت دانش بنیان ایمن ایجاز، سازنده ایمپلنتهای استخوانی ایرانساخت بازدید کرد و با فناوران مستقر در این شرکتهای دانشبنیان به گفتوگو نشست.
در ادامه این بازدیدها، فعالان فناور شرکت دانش بنیان پارس نهند که دستگاه های مافوق صوت ایرانساخت را با ابعاد و کاربردهای خاص تولید میکنند، دستاوردهایشان را به معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ارائه کردند.
ستاری همچنین به ساختمان فضای کار اشتراکی کوآپ رفت و در ادامه نیز از میزان پیشرفت احداث صندوق توسعه فناوری های نوین، آگاه شد. صندوق توسعه فناوری های نوین پارک علم و فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینی به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع احداث شده است تا زمینه حمایت از کسبوکارهای دانشبنیان و واحدهای فناور مستقر در این پارک علم و فناوری را فراهم کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این بازدیدها، در جریان پیشرفت احداث زیرساختهای ارتباطی و رفاهی مانند پل ارتباطی، فضای ورزشی و پروژه تامین برق پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/24
Send to friends