پلتفرم ایرانساخت روند درخواست حمل و نقل بار را ساده کرد
شرکتهای دانشبنیان موفق شدند که زیرساختهای سنتی کسب و کار حمل بار در کشور را به شکلی محسوس دگرگون کنند.
مجلس و فناوری| اگر شرکتهای خلاق نیاز به قانون داشته باشند مجلس دریغ نمیکند
یک نماینده مجلس ضمن توضیح نیازهای متعدد صنایع نرم و خلاق و اکوسیستم دانشبنیان در کشور گفت: اگر در مسیر تخصیص این حمایتها نیاز به تصویب قوانین جدید باشد، مجلس از هیچ گونه همکاری دریغ نخواهد کرد.
19 مرکز توانمندسازی استانی برای شرکتهای دانشبنیان ایجاد شد
با استفاده از ظرفیت بومی هر استان، مراکز توانمندسازی استانی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان ایجاد شد. در حال حاضر 19 مرکز، به ارائه این خدمات در کشور مشغول فعالیت هستند.
45 میلیارد ریال خدمات حمایتی به شرکتهای دانش بنیان حوزه نانوفناوری ارائه شد
طی یک سال اخیر 256 شرکت فعال در حوزه نانوفناوری که دارای گواهی نانومقیاس هستند از 45 میلیارد ریال خدمات حمایتی بهرهمند شدند تا تجاری سازی محصولات خود را انجام دهند.
آیین دانشبنیان| سرمایههای انسانی آینده با پروش تفکر خلاق در مدارس تقویت میشود
ایجاد روحیه فکر نو و خلاق در دانش آموزان یکی از اهدافی است که می تواند اجرایی شدن قانون جهش تولید دانشبنیان کمک کند و نیروهای تازه نفس را برای زیست بوم فناوری و نوآوری تربیت کند.
۱۰ طرح دانشبنیان به کمک مدیریت شهری در اصفهان رفت
شرکتهای دانشبنیان و خلاق با اتکا به توان داخلی و اعتماد به داراییهای دانشی و تخصصی به شناسایی چالش و مشکلات در کشور میپردازند و برای رفع آنها خدمات ارائه میدهند یا محصولات ایرانساخت طراحی و تولید میکنند.
92 پروژه ملی به تولید دارو در کشور رونق میدهد
در یک همافزایی ملی و با استفاده از ظرفیتهای دانشی و تخصص موجود در کشور؛ 92 پروژه برای افزایش تولید داروها، حد واسط ها و مواد اولیه دارویی به اجرا درمیآید.
آیین دانشبنیان| قوانین بیمهای برای شرکتهای دانشبنیان و خلاق تسهیل یافت
در آییننامه قانون جهش تولید دانشبنیان به ایجاد ظرفیت محاسبه ریسک و صدور بیمهنامههای نوین بهویژه برای شرکتهای دانشبنیان اشاره شده است.
حمایت از طرحهای کلان ملی فناوری؛ تولید تجهیزات و ماشینآلات پیشرفته در کشور شتاب گرفت
صنعت ساخت ماشینآلات و تجهیزات خطوط تولید و مواد همواره بهعنوان یک صنعت زیربنایی در دنیا است که وضعیت آن در هر کشوری، یکی از شاخصهای مهم توسعهیافتگی صنعتی محسوب میشود.
سیاستهای کلی برنامه هفتم توسط رهبر فرزانه انقلاب ابلاغ شد؛ افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاریسازی آنها
حضرت آیتالله خامنهای در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی، سیاستهای کلی برنامه هفتم را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام و با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت تعیین شده است، به سران سه قوه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ کردند.