system
مبارزه فناورانه با کرونا؛ تولید ماسک در کشور با ساخت دستگاهی پیشرفته افزایش یافت
مبارزه فناورانه با کرونا؛ تولید ماسک در کشور با ساخت دستگاهی پیشرفته افزایش یافت

مبارزه فناورانه با کرونا؛ تولید ماسک در کشور با ساخت دستگاهی پیشرفته افزایش یافت


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 51011
بسیاری از تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز کارخانجات تولیدکننده مواد و محصولات مورد نیاز برای مقابله با کرونا به همت فعالین فناور و دانش بنیان، در داخل کشور تولید می‌شود. دستگاه منبع تغذیه التراسونیک از جمله این تجهیزات است که در تولید ماسک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

 

 

محمدرضا کرفی مدیر عامل شرکت دانش بنیان آفرینش لوازم فنی البرز در این‌باره گفت:ز مانی که سه لایه ماسک محافظ در برابر ویروس، به همدیگر دوخته می‌شود، تولید کننده  برای گرما‌بخشی جهت تکمیل فرایند دوخت، به دستگاه منبع تغذیه التراسونیک نیاز دارد. با توجه به افزایش تقاضای جهانی برای ماسک، این دستگاه نیز در کنار دیگر تجهیزات با افزایش سفارش رو به رو شده است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان آفرینش لوازم فنی البرز در ادامه افزود: قیمت نمونه مشابه کم کیفیت چینی این دستگاه در حدود 40 میلیون تومان است، این در حالی است که نمونه با کیفیت و همراه با خدمات داخلی که در شرکت تولید می‌شود، با حدود نصف این قیمت عرضه می‌شود.

کرفی با اشاره به تقاضاهای رو به ازدیاد این دستگاه و تجهیزات مشابه، بیان کرد: در حال حاضر مشغول تحویل همزمان 45 دستگاه به یکی از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان امام‌(ره) هستیم که در حال ساخت مجموعه‌ای بزرگ برای تولید ماسک و دیگر اقلام مورد نیاز کشور برای مقابله با کرونا هستند.

کرفی افزود: دو نفر از سه بنیانگذار این شرکت از اعضای هیئت علمی هستند و انجام کار پژوهشی روز افزون برای ما بسیار حائز اهمیت است، پروژه کار بروی تمیزکاری به وسیله پلاسما از جمله، کارهای است که در حال حاضر در واحد R&D این شرکت بر روی آن کار می‌شود.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر خود به شیراز اعلام کرد که با تلاش شرکت های دانش بنیان، تقریباً  در تمام محصولات اصلی مورد نیاز برای مقابله با کرونا خودکفایی ایجاد شده است.

این بی نیازی به واردات به خاطر توان  تکمیل خطوط تولیدی به دست آمده است که پیش از این وارد می‌شد. ساخت خط تولید دستکش لاتکس در کشور، باعث شد که نیازی به واردات فناوری آن نباشد.

همچنبن ساخت تجهیزاتی مانند منبع تغذیه التراسونیک، کشور را از واردات ماسک بی نیاز کرد و  همین موضوع باعث شد تا ده‌ها کارگاه، مسجد و دیگر متقاضیان تولید ماسک در سراسر کشور، خیلی سریع با سفارش این تجهیزات به شرکت‌های دانش بنیان، بتوانند پاسخ‌گویی نیاز کشور به این محصولات باشند.

در زمینه تولید کیت تشخیص بیماری نیز، با توجه به زیر ساخت های که از قبل در کشور وجود داشت، این توان به وجود آمد تا ایران از محدود کشورهای باشد که توان تولید و حتی صارات این محصول  دانش بنیان را داشته باشد.

 

گزارش از : مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/33

 

اخبار مرتبط:

دولت و شركت های دانش بنیان در تحول اقتصادی كشور مسئولیت مشترك دارند

حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از تولید اقلام راهبردی

تولید اقلام راهبردی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌شود

توسعه فنی خدمات مشاوره سرعت تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان را ارتقا می‌دهد

رئیس امور شرکتهای دانش بنیان: مزایای قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مدت‌دار است

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: