system
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان: بسیاری از فناوری‌های ساخت داخل، برآمده از نمایشگاه ایران ساخت است
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان: بسیاری از فناوری‌های ساخت داخل، برآمده از نمایشگاه ایران ساخت است
افزایش ماندگاری محصولات دارویی و غذایی با «فریز درایر» ایران ساخت

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان: بسیاری از فناوری‌های ساخت داخل، برآمده از نمایشگاه ایران ساخت است


زمان مطالعه : 4 دقیقه
کد خبر : 94951
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات مختلف صنعتی، نیمه صنعتی و آزمایشگاهی با اشاره به تاثیر بالای نمایشگاه ایران ساخت در فروش تجهیزات صنعتی و آزمایشگاهی تولید داخل اظهار داشت: بسیاری از فناوری‌ها و محصولات ساخت داخل برآمده از نمایشگاه ساخت‌ایران است که این مهم در پایگاه داده‌های علمی هم قابل رصد و پیگیری است؛ به طوری که حتی در مقالات و تولیدات علمی معتبر هم ردپای پررنگ تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران را می بینیم.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید علی سجادی، مدیرعامل شرکت فناوری دارویی «درسا به ساز» خاطرنشان کرد: شرکت دانش‌بنیان فناوری دارویی «درسا به ساز» (درساتک) در امر آموزش، طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی تجهیزات و سیستم‌های مختلف آزمایشگاهی، نیمه صنعتی و صنعتی فعالیت می‌کند. توانایی این شرکت در به کارگیری فلز، شیشه و پلیمر است و تولید تجهیزاتی همچون راکتورهای شیمیایی، اسپری درایر(خشک کن پاششی)، فریز درایر(خشک کن سرمایشی)،اکسترودر-اسفرونایزر، جت میل و ... را در دستور کار خود دارد.

وی، دستگاه فریز درایر آزمایشگاهی را از پرفروش‌ ترین محصولات این شرکت در نمایشگاه ایران‌ساخت عنوان کرد و افزود: این دستگاه دارای شیربرقی وکیوم آلمانی و  چمبر پلکسی گلاس سینی طبقاتی استیل 316 است و همچنین از قابلیت ادامه فرآیند در زمان قطع و وصل ناگهانی جریان ورودی دستگاه برخوردار است.

سجادی در مورد کاربرد این دستگاه توضیح داد: با فریز درایر می‌توان موادحساس به حرارت را بدون آسیب رساندن به ساختار فیزیکی در دمای پائین خشک کرد. این روش یک فرایند استاندارد برای تثبیت، نگه‌داری یا افزایش ماندگاری محصولات دارویی، شیمیایی، غذایی، نانو و همچنین مواد بیولوژیکی اعم از پروتئین ها، آنزیم‌ها، هورمون‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌است.

مدیرعامل شرکت فناوری دارویی درسابه ساز در خصوص تجربه حضور شرکت در نمایشگاه ایران‌ساخت گفت: نمایشگاه ایران‌ساخت، طی چهار دوره اول که از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان برخوردار بود، تقاضای بالایی را ایجاد کرد به طوری که خیلی از مراکز نیازهای خود را از طریق این نمایشگاه برطرف می‌کردند؛ البته اوایل کار یکسری مشکلات هم بود و مراکز به عدم کیفیت محصولات برخی از شرکت‌ها اعتراض داشتند ولی به تدریج این مشکلات کمتر شد. به مروز از اواسط دهه 1390 که تحریم‌ها شدت بیشتری گرفت، هم حمایت‌ها کمتر شد و هم توان خرید دانشگاه‌ها کاهش‌ یافت، این امر باعث‌ شد تا نمایشگاه اثرگذاری گذشته خود را نداشته‌ باشد.

وی در خصوص نقشی که نمایشگاه ایران‌ساخت بر فروش محصول شرکت‌ داشته‌ است، توضیح‌داد: نمایشگاه خصوصا در سال‌های ابتدایی نقش مهمی در فروش ما داشت و به همین دلیل ما هر سال به دنبال توسعه محصول‌مان بودیم اما کاهشی‌شدن تقاضا باعث‌ شد تا به جای توسعه محصول رویکرد توسعه بازار را در دستور کار خود قرار دهیم و همان محصولاتی که پیشتر ساخته‌ بودیم و در نمایشگاه‌های قبلی ارائه شده‌بود را به بازارهای دیگر عرضه کنیم؛ بنابراین، نمایشگاه ایران‌ساخت در ادوار اولیه‌اش از این جهت که توسعه محصول را به یکی وظایف ما تبدیل کرده بود، برای ما مغتنم بود.

سجادی با ابراز امیدواری نسبت به این که با تدابیر و سیاستهای اتخاذ شده از سوی معاونت علمی در دوره جدید، نمایشگاه ایران ساخت، هر سال شرایط بهتری را تجربه کند، اظهار داشت:  ما در شرکت درسا به ساز، خود را مدیون نمایشگاه ایران ساخت می دانیم پ چون فروش تقریبا مطمئنی را طی سال های اول آن رقم زدیم و توانستیم محصولاتی را مبتنی بر مهندسی معکوس و الگوگیری از نمونه‌های مشابه اروپایی به سبد تولیداتمان اضافه‌ کنیم.  

وی همچنین در خصوص میزان صادرات شرکت «درسا به ساز» گفت: در بحث تجهیزات آزمایشگاهی رسیدن به نقطه صادرات نیاز به ایجاد زیرساخت هایی  همچون بخش تامین قطعات،ارائه خدمات پس از فروش مطمئن، اخذ استانداردهای لازم، تامین اقلام تبلیغاتی و محتواهای تخصصی متناسب با بازار هدف و از همه مهمتر دارا بودن بخش بازاریابی خارجی فعال هست که از سال 95 این زیر ساخت ها به تدریج در شرکت درسا به ساز در حال فراهم شدن می باشد، در حال حاضر هم در حال مذاکره با کشورهای همسایه عراق و ترکیه می باشیم و امیدوار هستیم بتوانیم که این مذاکرات نتیجه بخش باشد.

مدیر عامل شرکت«درسا به ساز» همچنین در خصوص میزان ارزبری محصولات این شرکت گفت: ما تقریبا 70 دستگاه اسپری درایر با قیمت ارزی 30 هزار دلار، 100 دستگاه راکتور های شیشه ای دوجداره با قیمت متوسط هفت هزار دلار برای حجم‌های مختلف و 10 دستگاه فریز درایر با قیمت 13 هزار دلار و... (قیمت ها در شرایط تحویل درب کارخانه فروشنده اروپایی) فروخته ایم که با توجه به درصدهای رقابتی ذکر شده توانسته‌ایم نقش حداقلی را در زمینه صرفه جویی ارزی داشته باشیم.

به گفته او، شرکت«درسا به ساز» طی سالهای اخیر از خدمات کریدور صادرات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ‌بنیان بهره مند شده و در سال های 92 تا 98 هم از طریق نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران توانسته تعامل خوبی را با دانشگاه ها و مراکز تحقیق و توسعه شرکت های خصوصی برقرار کند..

گفتنی است یازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، 12 تا 15 دی ماه در 14 بخش موضوعی اعم از نفت و پتروشیمی، الکترونیک و نرم‌افزار و شبیه ­سازها، عمران و ساختمان، مکانیک، شیمی و متالورژی، کشاورزی و محیط‌زیست، فیزیک پایه، تجهیزات عمومی آزمایشگاهی، مواد آزمایشگاهی، مهندسی پزشکی و زیست مواد، خدمات سکوبندی، خدمات کالیبراسیون و تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی مدار به منظور عرضه محصولات و خدمات فناورانه ساخت داخل برگزار می‌شود.

#15

 

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: