فاز دوم همکاریهای علمی، تحقیقاتی و فناوری در حوزه سلامت غذا با کشور هلند در حال پیشرفت است
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری، علی مرتضی بیرنگ، از اجرای فاز دوم " برنامه جامع توسعه سلامت غذای کشور" خبر داد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، عصر روز یکشنبه 28 مردادماه، هیاتی به سرپرستی پروفسور روبرت گورکوم، رئیس موسسه ریکیلت دانشگاه Wageningen هلند با رئیس مرکزتعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری دیدار کرد.
مهندس بیرنگ ضمن اشاره به " برنامه جامع توسعه سلامت غذای کشور" که با مشارکت و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 93 درحال اجراست، افزود فاز اول این طرح با هدف انتقال فناوری های جدید اندازهگیری آلایندهها و تقلبات در مواد غذایی از انستیتو سلامت غذای دانشگاه واخنینگن هلند، آژانس بهداشت و سلامت غذای اتریش و اداره ملی زنجیره سلامت غذا و آزمایشگاه مرجع کنترل مواد غذایی مجارستان به داخل کشور صورت پذیرفت. وی افزود در حال حاضر فاز دوم این برنامه در حال اجرا می باشد و امید است بتوان ضمن ایجاد بستر مناسب برای مشارکت در طرحهای تحقیقاتی اتحادیه اروپا، به آموزش نیروی متخصص در زمینه نیازهای کشور در حوزه سلامت غذا نیز برسیم.
پایان پیام /23
Send to friends