54 شرکت برای توسعه سختافزار در کشور تلاش می کنند؛ محصولات گسترش یافت
با حمایت معاونت علمی و فناوری، 54 مجموعه فناور محصولات و خدمات خود در حوزه سخت افزار را توسعه داده اند. محصولاتی که در مرز دانش و به همت فناوران داخلی به تولید رسیده اند.
به صورت بسیار ساده، سخت افزار کامپیوتر شامل بخشها و اجزای فیزیکی است که هر کامپیوتری برای انجام وظایف خود به آنها وابسته است. مفهوم «سخت افزار کامپیوتر» هر چیزی که دارای یک برد مدار الکترونیکی باشد و در درون یک رایانه شخصی و یا لپ تاپ به کار گرفته شود را در بر میگیرد، این موارد میتواند شامل مادربرد، کارتهای گرافیک، پردازنده، فنهای خنک کننده، دوربین وب کم، منبع تغذیه و نظایر آن باشد.
در حال حاضر 54 شرکت دانش بنیان و خلاق توسط ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شناسایی شده اند که در زمینه توسعه سخت افزار در کشور فعالیت می کنند.
سامانه های هوشمند کشاورزی والی یکی از این شرکت ها است که در این حوزه فعالیت می کند و دستگاه هوشمند پاکسازی گل زعفران را تولید کرده است. همچنین شرکت نوآوران امن اندیش شریف نیز با تولید ماژول ارتباط امن شبکه (HW-IPSEC) به این حوزه ورود کرده است.
دهکده نواندیشی و نوآوری چهلستون کسب و کار نیز شرکت دیگری است که در این حوزه فعالیت می کند محصول تولیدی این شرکت مودم امن است. بورد پایه لینوکس رمز شده هم محصولی است که در زمینه سخت افزار توسط شرکت نیلی گستر امین به تولید رسیده است. شرکت کارا دو هزار هم در این حوزه فعال است.
شرکت پیشرو فناوری اطلاعات رادین، مهندسی ارتباطی پیام پرداز، رایا سامانه های امن پارسا شریف، پیام افزار پیک آسا، کارافن پرداز مبتکر مانا، مهندسی برق و الکترونیک قشم ولتاژ، پیام افزار پیک آسا، کارافن پرداز مبتکر مانا و راژان پرتو پارس نیز از دیگر مجموعه های فعال در این حوزه هستند.
پایان پیام/23
Send to friends