طراحی نسل جدید مبدل‌های آنالوگ‌ به دیجیتال
با حمایت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی صورت می گیرد؛

طراحی نسل جدید مبدل‌های آنالوگ‌ به دیجیتال


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 11864
رئیس پژوهشکده مخابرات نظری از طراحی نسل جدید مبدل‌های آنالوگ‌ به دیجیتال با اعطای کرسی پژوهشی پردازش سیگنال خبر داد.

رئیس پژوهشکده مخابرات نظری از طراحی نسل جدید مبدل‌های آنالوگ‌ به دیجیتال با اعطای کرسی پژوهشی پردازش سیگنال خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فرخ علیم مروستی دارنده کرسی پژوهشی پردازش سیگنال از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (بنیاد ملی علم ایران) درباره این کرسی پزوهشی اظهار کرد: اعطای کرسی‌های پژوهشی به دلایلی همچون توجه به تحقیقات در حوزه‌های مختلف علمی، حمایت از این تحقیقات و پیاده‌سازی نتایج آن و تداوم این حمایت‌ها که در به نتیجه رسیدن این تحقیقات دارای اهمیت است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شریف بیان کرد: در حوزه پردازش سیگنال که کرسی آن به من تعلق گرفته، کشور ما به دلایل مختلف هنوز قدرت زیادی ندارد، پردازش سیگنال هنوز به عنوان رشته مجزا مورد توجه قرار نگرفته است و در افراد این حوزه در گروه‌های مختلف همچون مخابرات و مهندسی پزشکی فعال هستند.
مرودستی با اشاره به اینکه پردازش سیگنال کاربرد کلی دارد گفت: زمینه‌های برقی و غیر برقی از جمله کاربردهای حوزه پردازش سیگنال است این حوزه تنها محدود به مخابرات نیست و در رشته‌های مختلف همچون مکانیک، عمران و مهندسی پزشکی می‌تواند مربوط شود.
رئیس سابق پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: با توجه به تجربه و تحقیقات 40 ساله‌ای که در این حوزه دارم،در حال طراحی نسل جدید مبدل‌های آنالوگ به دیجیتال هستیم، این آنالوگ‌ها در تمام سیستم‌های الکترونیکی و مخابراتی وجود دارد. پیش از ایجاد دنیای دیجیتال یک مبدل آنالوگ برای تبدیل به دیجیتال وجود داشته است.
رئیس پژوهشکده مخابرات نظری بیان کرد: ما بر اساس نمونه‌برداری رندوم و روش‌های نوین بازسازی روی نسل جدید این آنالوگ‌ها مشغول فعالیت هستیم تا بعد از پیاده‌سازی آن را تبدیل به چیپ کنیم و در نهایت به عنوان ای تو دی جدیدی مطرح شود. این تحقیقات در حال انجام است اما به علت محدود بودن منابع مالی سرعت پیشرفت ما کم است. کار کردن با افراد تخصصی نیز نیازمند هزینه زیادی است.
پایان پیام/25

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم