محصولات و خدمات مهندسی از مرحله ایده تجاری‌سازی می‌شوند
با آغاز به کار مرکز توسعه فناوری و خدمات نوین؛

محصولات و خدمات مهندسی از مرحله ایده تجاری‌سازی می‌شوند


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 21650
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، مرکز توسعه فناوری‌ها و خدمات نوین با اهداف بلوغ و تجاری‌سازی ایده‌های مهندسی، تولید و بازارسازی محصولات فناورانه و ارائه خدمات نوین فناوری، کار خود را آغاز کرد.

 

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، مرکز توسعه فناوری‌ها و خدمات نوین با اهداف بلوغ و تجاری‌سازی ایده‌های مهندسی، تولید و بازارسازی محصولات فناورانه و ارائه خدمات نوین فناوری، کار خود را آغاز کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری؛ مرکز توسعه فناوریها و خدمات نوین که صبح امروز با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری کار خود را آغاز کرد،  در 3 حوزه  کلان توسعه فناوریهای نوین، تولید و تجاری سازی محصولات فناورانه و ارائه خدمات فناورانه نوین  فعالیت می‌کند.

به گفته محمد حسن برزگر رییس این مرکز، بلوغ ایده‌های فناورانه تا رسیدن به نمونه مهندسی، در بخش توسعه فناوریهای مرکز محقق میگردد ،  این بخش ارزیابی ایده های خلاقانه ، تیم سازی و هدایت استعدادهای برتر  دانشگاهی را تا رسیدن به یک نمونه اولیه مهندسی همراهی می‌کند.

وی با بیان این‌که بخش توسعه فناوری، راه را برای رسیدن ایده‌های نوآورانه افراد خلاق و فناور به نمونه‌های اولیه و مهندسی هموار می‌کند، افزود:  دومین بخش این مرکز، در حوزه محصولاتی فعال است که از تولید نمونه‌های مهندسی فراتر رفته و باید در بازار نقش آفرینی داشته باشند ؛ این بخش به ارتقای محصولات فناورانه که در بازار نیز حضور داشته اند می پردازد و با ارائه محصولات دارای مزیت‌ها و برتری‌های فناورانه و نواورانه سعی در سهم آفرینی بازار برای خود می‌کند.

برزگر، تشکیل‌دهندگان این بخش را ترکیبی از افراد خلاق ، فناور و صاحب دانش با همراهی صاحبان تجربه در عرصه بازار و صنعت عنوان کرد و گفت: این بخش از مرکز، با حضور افراد خبره دارای توانمندی‌های صنعتی، دارای شناخت مطلوب از بازار  و  افراد دانشی که تولیدات مهندسی آن‌ها به سطح قابل قبولی از بلوغ رسیده است، مسیر تولید و تجاری‌سازی محصولات را سپری می کنند . محصولاتی که نمونه مهندسی آن‌ها در بخش توسعه فناوریهای مرکز پایان یافته و یا محصولاتی که با ارتقاء یافتن، برتری‌هایی نسبت به محصولات موجود در بازار ایجاد می کنند  وارد عرصه تولید انبوه می شوند .

بخش توسعه خدمات نوین سومین بخشی بود که رییس مرکز توسعه فناوریها و خدمات نوین به آن اشاره کرد و گفت: این بخش متشکل از افراد دانشی است که در حوزه‌های گوناگون مانند حوزه خدمات سلامت ، فعال هستند که با ترکیب دانش برجسته افراد با بهره گیری از محصولات فناورانه جدید ، خدمات نوینی را ارائه می دهند .

رییس مرکز توسعه فناوریها و خدمات نوین، شکل گرفتن 3 حوزه یادشده در دل این مرکز و با حمایت معاونت علمی و فناوری را زمینه‌ساز ایجاد بازاری جدید برای افراد صاحب ایده‌های فناورانه دانست که بدون محدود کردن بازار کسب و کار آنان به مشتری نهایی، تلاش می‌کند با جذب دانشجوهای مستعد و توانمند با تیم‌سازی و شبکه‌سازی به بلوغ ایده‌های آنان کمک کند تا با شکل دادن شرکت‌های دانش‌بنیانشان تحولی در حوزه‌های فناورانه کشور ایجاد کنند.

برزگر،  توجه به نیازهای اساسی و یا گلوگاهی کشور را ویژگی فعالیتهای تعریف شده در بخش های مختلف مرکز توسعه فناوریها و خدمات نوین  عنوان کرد و گفت: این مرکز تلاش می‌کند با توجه به ظرفیت های موجود،  بستر لازم را برای تولید کالا و یا خلق خدماتی که ریشه در نیازهای فناورانه و  اساسی کشور دارند ایجاد کند.

رییس مرکز توسعه فناوریها و خدمات نوین افزود: در عرصه خدمات نیز، به دلیل وجود توانمندی‌ها و استعدادهای خوبی که داریم، در آینده‌ای نه چندان دور به خصوص حوزه سلامت، به برتری قابل توجهی در سطح منطقه برسیم و علاوه بر ارائه محصول و خدمات فناورانه به داخل، بتوانیم خدمات را در سطحی وسیع به سایر کشورها ارائه کنیم.

دغدغه جدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را زمینه‌ساز شکل‌گیری این مرکز دانست و گفت: به دلیل نقش پررنگ شرکت‌های دانش‌بنیان در این مرکز، معاونت علمی و فناوری حمایت‌های متعددی برای تجاری‌سازی محصولات را تحقق می بخشد.

وی با اشاره به حمایت از این مرکز برای تجاری‌سازی محصولات افزود: علاوه بر حمایت‌های معاونت علمی و فناوری قرار شد پایگاه مناسبی برای بخش توسعه محصولات این مرکز در پارک علم  و فناوری پردیس ایجاد شود.

 

پایان پیام/24

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم