حمایت معاونت علمی از کنشگران بزرگ صنعت و فناوری در قالب  جایزه نکست
رئیس مرکز توسعه فناوری­ های راهبردی معاونت علمی خبر داد

حمایت معاونت علمی از کنشگران بزرگ صنعت و فناوری در قالب جایزه نکست


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 98741
رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی از برگزاری دومین دوره جایزه ملی فناوری «نکست» در روزهای 28 و 29 آذرماه امسال خبر داد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور در نشست خبری جایزه ملی فناوری نکست عنوان کرد: مهم‌ترین هدف این رویداد، گسترش فعالیت‌های تحقیق و توسعه و تمرکز بر فناوری‌های پیشران است که در پیشرفت‌ها و نوآوری‌های امروز در حوزه‌های گوناگون و سیستم‌های مختلف پدیدار می‌شوند.

وی با اشاره به برگزاری مراسم اعطای دومین جایزه ملی نوآوری نکست در آذرماه امسال و به میزبانی اصفهان گفت: دبیرخانه جایزه نکست در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است که یکی از پرافتخارترین و‌ پرسابقه ترین زیرساخت نواوری و فناوری کشور به شمار می‌رود و بیش از 700 شرکت صنعتی و فناور در این شهرک علمی و تحقیقاتی مستقر هستند.

حق جوی جوانمرد افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، منشأ تحولات بزرگی در صنعت و زیست بوم فناوری و نوآوری کشور است و  این رویداد را در راستای کمک به توسعه فرهنگ تحقیق و توسعه در صنایع و تشویق عناصر زیست‌بوم برگزار می‌کند.

وی بیان این‌که معاونت علمی دیده‌بان آینده ایران است و از تحقیق و توسعه در صنایع بخش خصوصی حمایت می‌کند ادامه داد: دولت در کنار فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری و فعالان صنعت ایستاده است تا فناوری‌های راهبردی پیشرفته و مرز دانشی با ریسک کمتری به نتیجه برسند.

حق جوی جوانمرد با بیان این‌که معاونت علمی تصمیم در قالب جایزه فناوری نکست، کنش‌گران بزرگ صنعت و شرکت های بزرگ فناور را که توانمندی خود را نشان داده‌اند، حمایت کند، ادامه داد: با توجه به این‌که یکی از رویکردهای اصلی معاونت علمی، حمایت از توسعه فناوری به ویژه در صنایع است در قالب جایزه ملی فناوری نکست تلاش می‌کنیم تا شرکت‌های پیشران و سرآمد در حوزه‌های صنعتی مختلف، تصمیم بگیرند محصول رو به آینده خود را با استفاده از فناوری‌های پیشرفته طراحی، تولید و آماده کنند و به بازار برسانند.

وی افزود: نکست می‌تواند نمادی اعتباربخش برای محصولاتی باشد که در ساخت‌ آن‌ها از فناوری‌های پیشرفته استفاده شده است. در این حالت، مصرف‌کننده تفاوتی بنیادی بین این محصول با سایر محصولات تولید شده را به لحاظ کیفیت و کارآمدی مشاهده خواهد کرد.

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی به معیارهای انتخاب شرکت‌ها برای حمایت تحقیق و توسعه‌ای در قالب جایزه نکست اشاره کرد و گفت: شرکت‌های واجد شرایط، شرکت‌هایی با وجود حداقل سه محصول با سطح آمادگی فناوری حداقل TRL8، فروش حدأقل 50 میلیارد ریال و دارای ساختار سازمانی تحقیق و ‌توسعه با حداقل پنج نیروی انسانی متخصص باشند. حمایت از تحقیق و توسعه این شرکت‌ها زمینه‌ای فراهم می‌کند که از ظرفیت و توانمندی متخصصان و نخبگان استفاده شده و مانع از مهاجرت مغزها شوند.

حق جوی جوانمرد به موضوعات محوری دور دوم جایزه فناوری نکست اشاره کرد و افزود: محورهای جایزه امسال شامل «فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته»، «فناوری‌های اپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک» و سومین محور «زیست‌فناوری و پزشکی دقیق» است.

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی گفت: مخاطبان برای شرکت در دومین دوره جایزه نکست تا ابتدای مهرماه امسال فرصت دارند، طرح‌های خود را به دبیرخانه ارسال کنند. طرح‌های ارسالی شرکت‌های واجد شرایط باید دارای سطح آمادگی فناوری TRL3 بوده، ایده‌های با عمق فناوری بالا و برخوردار از فناوری‌های نوظهور و دارای بازار باقوه برای محصول نهایی باشد.

حق جوی جوانمرد ادامه داد: ارزیابی طرح‌های اولیه ثبت نامی تا 30 مهرماه توسط دبیرخانه جایزه انجام می‌شود. همچنین ارزیابی و داوری آنلاین و میدانی طرح‌ها تا 10 آذر انجام خواهد شد و از ابتدا تا 27 آذرماه، فرآیند اطلاع‌رسانی و فراخوان ثبت نام در برنامه‌های مختلف جایزه، تا 27 آذرماه انجام می‌شود. اصفهان در روزهای 28 و 29 آذر امسال میزبان دومین دوره جایزه نکست خواهد بود.

گفتنی است علاقمندان برای ثبت نام و اطلاع از تازه‌ترین رویدادهای جایزه ملی نکست می‌توانند به نشانی اینترنتی Https://next-prize.ir مراجعه کنند.

#24

 

 

بیشتر بخوانیم