استفاده از کود زیستی تولید محصول سالم غذایی را تضمین می‌کند
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی:

استفاده از کود زیستی تولید محصول سالم غذایی را تضمین می‌کند


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 41422
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: اگر استفاده از کودهای زیستی در کشور توسعه یابد، تولید محصولات سالم غذایی نیز افزایش می یابد.

   دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: اگر استفاده از کودهای زیستی در کشور توسعه یابد، تولید محصولات سالم غذایی نیز افزایش می یابد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت استفاده از کودهای زیستی در کشور، بیان کرد: امروزه پرورش بهینه گیاهان سالم از اهمیت ویژه ای برخوردار است، که این موضوع محقق نمی شود مگر با استفاده از کودهای زیستی.


وی افزود: امروزه در دنیا استفاده از هر روش و فناوری که به افزایش بازده محصولات کشاورزی بیانجامد،مورد استقبال قرار خواهد گرفت. از جمله این روشها استفاده از انواع کودهای زیستی است که نیازهای گیاه را در راستای تولید محصول با کیفیت تأمین می کند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه بیان کرد: این روزها کودهای زیستی، جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی به شمار می رود. این کودها از مواد تجدیدپذیر زیستی تشکیل شده اند و با وجود رساندن مواد غذایی در مدت زمان طولانی تر به گیاه، خاک را تقویت و با اثرات مثبتی که روی محیط اطراف ریشه گیاه و میکروبیوم آن می گذارد، سلامت گیاه را در طولانی مدت تضمین می کند.


به گفته قانعی، ماندگاری طولانی مدت این کودها و عدم آلوده ساختن محیط زیست، از دیگر مزیت های این کودها در مقایسه با کودهای شیمیایی است.
پایان پیام/23

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم