افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی با بستهبندی نانویی
یک شرکت نانویی با استفاده از کیسههای پلاستیکی دارای خواص آنتی باکتریال، ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول افزایش داده است. این کیسهها با استفاده از فناوری نانو از خواص آنتی باکتریال برخوردار میشود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خریدها را که روی میز گذاشتم، یادم آمد که تاریخ انقضاء بسته گوشتی که خریده بودم را چک کنم، دقت که کردم دیدم تاریخ تولید و بستهبندی گوشت مربوط به دو روز قبل است و تنها یک روز از تاریخ مصرف آن باقی است. با خود گفتم کاش تاریخ نگهداری گوشت بیشتر میشد.
شرکت بسپار پلیمر شریف به تازگی کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی تولید کرده که زمان نگهداری را از سه روز به 6 روز افزایش میدهد. این کیسه پلاستیکی در حال حاضر توسط شرکت آوا پروتئین پایتخت خریداری شده تا برای بستهبندی محصولات از آن استفاده شود.
امیراشراقی کارشناس ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی درباره حجم فروش این محصول میگوید: براساس توافقهای انجام شده، فروش سالانه این مستربچ مربوط به این نوع کیسه پلاستیک بیش از 70 تن در سال خواهد بود.
در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو، قرارداد کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی به ارزش سالیانه 30 میلیارد ریال بین شرکتهای آوا پروتئین پایتخت و بسپار پیشرفته شریف به امضاء رسید.
شرکت آوا پروتئین قصد دارد تا از این کیسه پلاستیکهای جدید برای بستهبندی مرغ و گوشت استفاده کند. این کیسه ها به دلیل داشتن خواص آنتی باکتریال زمان ماندگاری محصولات پروتئینی را افزایش میدهند.
شرکت آوا پروتئین پایتخت بزرگترین شرکت بستهبندی محصولات پروتئینی در کشور است که با استفاده از فناوری نانو قصد دارد تا کیفیت و ماندگاری محصولات خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.
دامنه کاربرد این کیسهها تنها به بسته بندی محصولات پروتئینی محدود نبوده و از آن میتوان برای کیسه زبالهها، کیسههای بیمارستانی و ظروف غذاخوری استفاده کرد.
پایان پیام/29
Send to friends