راهکارهای کم مصرف فوتونیکی را بیشتر بشناسیم
راهکارهای کم مصرف فوتونیکی باید در همه سطوح سلسله مراتب ارتباطات دو سویه و خطوط ارتباطی داخل تراشه نفوذ کنند تا بتوانند با الزامات ترافیک تطابق پیدا کنند و از انفجار مصرف انرژی جلوگیری کنند.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی؛ ارتباطات دو سویه نوری برای سبک سازی مراکز داده ها کاربردهای تازه باند پهن، اینترنت را به یک شبکه محتوا محور و تحریک کننده برای تکثیر مراکز داده ها تبدیل میکند. این ارتباطات، روند جدید مبتنی بر رایانش انبارهای داده هاست و اتصال دو سویه پر قدرت را نوید میدهد که نیازمند فشردگی و ارتباط بی سابقه میان اطلاعات است و در عین حال نیازمندی های انرژی در یک مجموعه سرور را در اوج مصرف برطرف میسازد.
استفاده از سامانه های نوری موازی برای ارتباطات قفسه به قفسه برای سامانه های کنونی به طور قطع شناخته شده اند، اما برای حفظ عملکرد و افزایش و بهبود مصرف انرژی کافی نیستند.
پرداختن به سناریوهای متنوع، با فواصل انتقال از چند میلی متر در اتصالات روی تراشه تا دو کیلومتر در شبکه های میان ساختمان ها مجموعه گسترده ای از چالش ها را ایجاد کرده و توسعه فناوریهای مناسب برای هر کدام از کاربردها را ضروری میسازد. در اینشرایط بهبود عملکرد در هر کدام از موارد از طریق یک ترکیب مناسب از رشته های فنی مختلف صورت میگیرد.
یکپارچه سازی اثر بخش نوری و ادغام آن، در همه الزامات ارتباطات دو سویه نیازمند یک رویکرد طراحی جامع برای همه سامانه ( شامل پردازشگر سرور و مرکز داده) است تا استفاده بهینه از منابع سامانه و حداکثر شدن راندمان مصرف برق تضمین شود.
بر اساس این گزارش؛ ستاد توسعه فناوری لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی معاونت علمی؛ بهمنظور رشد و توسعه فناوریهای نوین در حوزه لیزر و بررسی زاویههای مختلف این علم در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشغول به کار است.
پایان پیام/32
Send to friends