رفع محدودیتهای فوتونیک در گسترش تحقیقات بینرشتهای ممکن میشود
محدودیتهای فیزیکی و تکنیکی متعلق به اجزای اپتیکی امروزی را فقط میتوان از طریق تحقیقات بینرشتهای در مورد فناوری تولید، مهندسی میکرو سامانهها، نانو فناوری، ارتباطات و نورشناسی حل کرد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ فوتونیک یک فناوری بین بخشی است و همکاری در سراسر اروپا در کل زنجیره ارزش برای پیشرفت و موفقیت آن در آینده ضروری است. تمام بازیگران درگیر در آن باید در پروژههای تحقیق و توسعه، شبکهها و خوشههای تحقیقاتی شرکت کنند تا روشهای علمی و خلاقانهای برای حل مشکلات تولید را به ارمغان بیاورند.
محدودیتهای اساسیتر باید با تحقیقات پایهای بر روی برهمکنش بین نور و ماده، مواد جدید و ساختارهایی با ویژگیهای جدید فوتونیک حل شوند، این نیاز به اقداماتی در زمینه علوم مواد، کوانتوم اپتیک، ترمودینامیک و فیزیک جامدات دارد.
فرصتهای جدید برای طراحی و تولید، نیاز به پرسنل بسیار شایسته در تمام سطوح دارند، تقاضا برای کارکنان ماهر در حال افزایش است و تلاشهای خاص در امر آموزش و تعلیم برای برآورده کردن این تقاضا ضروری است.
بر اساس این گزارش؛ ستاد توسعه فناوری لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی معاونت علمی؛ بهمنظور رشد و توسعه فناوریهای نوین در حوزه لیزر و بررسی زاویههای مختلف این علم در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشغول به کار است.
پایان پیام/32
Send to friends