قابل رصد بودن خدمات آزمایشگاهی از دستاوردهای شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی است
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی، گفت: قابل رصد بودن خدمات آزمایشگاهی یکی از مهم ترین دستاوردهای راه اندازی شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدیفرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به دستاوردهای این شبکه، بیان کرد: یکی از پلتفرمهای ایجاد شده در شبکه آزمایشگاهی، امکان ارایه خدمات آزمایشگاهی به صورت اعتباری به متقاضیان است.
وی افزود: در این پلتفرم، سازمانها و نهادهای مختلف میتوانند میزان حمایت خود از پژوهشگران و مجریان طرحهای پژوهشی و تحقیق و توسعه را در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی ثبت نمایند و این افراد (حقیقی و حقوقی) با مراجعه به همه آزمایشگاههای عضو شبکه در سراسر کشور، میتوانند خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز خود را تا سقف حمایت تعریف شده، دریافت کنند.
به گفته اسدیفرد، هدفمندسازی حمایتهای تحقیق و توسعه و پژوهانهها، قابل رصد بودن خدمات آزمایشگاهی دریافت شده و همچنین عدم نیاز به گردآوری حجم زیاد اسناد و فاکتورهای مالی، از دستاوردهای این پلت فرم طراحی شده در شبکه آزمایشگاهی است.
وی همچنین تصریح کرد: مزیتهایی مانند کاهش درگیری با فرآیندهای متنوع مالی و اداری مراکز ارایهکننده خدمات آزمایشگاهی، تسریع و سهولت در دستیابی به خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز و برخورداری از تخفیفهای متنوع خدمات آزمایشگاهی، از دیگر خدماتی است که در شبکه ارائه می شود.
پایان پیام/23
Send to friends