200 میلیون دلار برای حمایت از شرکت های دانش بنیان اختصاص می یابد
با رای مثبت نمایندگان و در ادامه تصویب کلیات بودجه 95 توسط مجلس شورای اسلامی؛

200 میلیون دلار برای حمایت از شرکت های دانش بنیان اختصاص می یابد


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 13937
با رای مثبت نمایندگان و در ادامه تصویب کلیات بودجه سال 95 توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی، 200 میلیون دلار برای حمایت از شرکت های دانش بنیان از محل صندوق توسعه ملی اختصاص خواهد یافت.

با رای مثبت نمایندگان و در ادامه تصویب کلیات بودجه سال 95 توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی، 200 میلیون دلار برای حمایت از شرکت های دانش بنیان از محل صندوق توسعه ملی اختصاص خواهد یافت.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کلیات بودجه سال 1395 با رای اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن علنی، روز گذشته به تصویب رسید. براساس بودجه ارائه شده سال جاری به مجلس شورای اسلامی توسط رییس جمهوری، به منظور تحقق بخشی از اهداف مندرج در قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری و اختراعات مصوب 5 آذرماه 1389، معادل ریالی مبلغ دویست میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی بابت حمایت از شرکت های دانش بنیان اختصاص می یابد.

در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس شورای اسلامی و در ادامه بررسی بخش های درآمدی لایحه بودجه سال ۹۵، این تبصره با رای مثبت نمایندگان، به تصویب رسید.

براساس این گزارش، معادل ریالی این اعتبار در قالب ردیف بودجه 8-101052 جدول 7 لایحه بودجه سال 1395 برای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منظور شده است.

مبلغ ارزی مذکور برای صندوق توسعه ملی بازگشت از منابع محسوب می شود. تبدیل دلار به ریال موضوع این بند زیر نظر بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران صورت می گیرد.

پایان پیام/

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم