300 محقق در پارک فناوری پردیس معاونت علمی فعالیت می‌کنند
با سرمایه‌گذاری 150 میلیارد تومان یک شرکت ؛

300 محقق در پارک فناوری پردیس معاونت علمی فعالیت می‌کنند


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 37679
پارک فناوری پردیس معاونت علمی، با سرمایه‌گذاری 150 میلیارد تومانی یک شرکت در این پارک، میزبان 300 محقق این شرکت خواهد بود.


پارک فناوری پردیس معاونت علمی، با سرمایه‌گذاری 150 میلیارد تومانی یک شرکت در این پارک، میزبان 300 محقق این شرکت خواهد بود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تاکنون بیش از 1900 درخواست عضویت در حوزه‌های مختلف به پارک فناوری پردیس معاونت علمی واصل شده و از این میان چندین واحد فناور توانسته‌اند مراکز تحقیق یا دفاتر طراحی و مهندسی خود را در پارک ایجاد و مستقر کنند.
 سه مدل برای عضویت وجود دارد. مدل اول ویژه شرکت‌های نوپا، صاحبان ایده و طرح است که شرکت‌ها می‌توانند به مرکز رشد فناوری نخبگان درخواست داده و سپس طرحشان داوری و به عضویت پارک در بیایند. مدل دوم، درخواست شرکت‌ها برای عضویت در بخش‌های استیجاری پارک است.
معمولاً از این فرصت، شرکت‌های متوسطی که نیاز به فضای بزرگ‌تر یا توان خرید زمین ندارند، استفاده می‌کنند و مدل سوم، عضویت در بخش‌های اراضی است که بعد از ارزیابی و تأییدیه گرفتن از پارک، شرکت‌ها می‌توانند زمینی را به تملک خود درآورده و پس از ساخت در آن مستقر شوند.
در همین راستا مراسم امضای قرارداد واگذاری زمین به شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش با حضور ابراهیم حسینی نژاد مدیرعامل این شرکت و امیرحسین نیکو گفتار مدیرکل امور شرکت‌های دانش‌بنیان پارک و جمعی از مدیران و کارشناسان دو مجموعه برگزار شد.
در ابتدا نیکوگفتار درخصوص استقرار در پارک اشاره کرد و گفت: پس از برگزاری چندین جلسه، این شرکت که در بخش خدمات پرداخت الکترونیک نرم‌افزارهای بانکی فعال است، تاییدیه‌های مورد نیاز را برای حضور در بخش اراضی دریافت کرد اما بر حسب علاقه به حضور در اکوسیستم پارک، تقاضای استقرار در بخش استیجاری را هم داشتند که مورد تأیید قرار گرفت.
وی افزود: به منظور ارتقاء خدمات‌رسانی به شرکت‌های مختلف، شاهد افزایش تقاضای شرکت‌های مختلف برای حضور بوده‌ایم.
 
توسعه متوازن در شهرها

ابراهیم حسینی‌نژاد، مدیرعامل پرداخت الکترونیک سامان کیش گفت: کمتر از یک سال است که به صورت مستمر برای انتقال و استقرار کلیه بخش‌های شرکت به پارک فناوری پردیس معاونت علمی فعالیت داریم.
حسینی نژاد به دلایل مختلفی که برای انتقال شرکت به پارک وجود دارد، اشاره کرد و گفت: اعتقاد دارم شرکت‌هایی که دلیلی برای حضور در شهرهای بزرگ ندارند به منظور جلوگیری از برهم خوردن اکوسیستم یک شهر، بهتر است از شهرها خارج شوند در در پارک‌ها یا شهرک‌های صنعتی مستقر شوند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بانک‌های سامان و رفاه سهامداران اصلی ما هستند و بیش از 30 تا 40 شرکت فناور با ما همکاری مستقیم دارند که نیازی به حضور مداوم در پایتخت را نداشته و می‌توانند در فضاهایی همانند پارک فناوری پردیس معاونت علمی فعالیت خود را ادامه دهند.
 مدیرعامل پرداخت الکترونیک سامان کیش با اشاره به توسعه متوازن در شهرهای مختلف گفت: خروج شرکت‌ها از شهرهای بزرگ همانند تهران موجب شکل‌گیری توسعه متوازن در تمامی شهرها می‌شود. یکی از حوزه‌هایی که هم‌اکنون در کشور موجب اخلال شده، حوزه کاری است به گونه‌ای که در یک شهر، تقاضا برای یک کار بسیار زیاد ولی عرضه کمی وجود دارد و در شهر دیگر شاهد روند دیگری هستیم که این عامل درنهایت می‌تواند عواقبی برای کشور در پی داشته باشد. توسعه این‌گونه پارک‌ها علاوه بر توسعه حوزه اشتغال، می‌تواند موجب توسعه متوازن در شهرهای مختلف نیز بشود.
 
سرمایه‌گذاری 150 میلیارد تومانی در پارک

وی تصریح کرد: در ابتدا 500 متر، فضای استیجاری در پارک داشتیم و هم اکنون بعد از اقدامات اولیه توانستیم 5 هزار متر زمین خریداری کرده که حدود 8 هزار متر فضای اصلی ساختمان است.
مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش  با اشاره به تعداد کارکنانی که پارک خواهند آمد، گفت: تاکنون 100 نفر از کارکنان شرکت به این محیط منتقل‌شده و پیش‌بینی می‌کنیم تا اتمام پروژه یعنی در حدود 18 ماه دیگر 200 نفر دیگر از محققان به پارک منتقل شوند.
حسینی نژاد به سرمایه‌گذاری انجام شده در پارک اشاره کرد و گفت: حدود 40 میلیارد تومان بابت ساختمان و همچنین حدود 100 میلیارد تومان بابت دیتاسنتر باید سرمایه‌گذاری کنیم که در مجموع شرکت حدود 150 میلیارد تومان بابت ساخت و تجهیز در پارک سرمایه‌گذاری می‌کند.
پایان پیام/29

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم