معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
«محدودیت واردات» در حوزه سلامت حمایت از تولید دانشبنیان داخلی است
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: محدودیت واردات حوزه سلامت برای توانمندسازی تولیدکننده محصولات دانش بنیان ایرانی در نظر گرفته شده به این معنا که بازارهای کشور برای حضور شرکت های خارجی باز نمی کنیم تا با این حضور و قدرت بازاریابی بالای آنها، شرکت های دانش بنیان کوچک نابود شوند.
به گزارش ستاد خبری «جشنواره ایران ساخت»، رسول دیناروند رییس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره حمایت از تولیدات دانش بنیان ساخت داخل اظهار کرد: حمایت از شرکتهای دانش بنیان در حوزههای مختلف می تواند بخش مهمی از این مسئله ملی باشد در حوزه سلامت و شرکتهای دانش بنیان فعال در بخش دارو و تجهیزات پزشکی نیز در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه های مختلف حمایتی در این زمینه وجود دارد.
دیناروند ادامه داد: تسهیل در صدور مجوزهای شرکت های دانش بنیان از برنامه هایی است که این وزارتخانه دارد همچنین اولویت خرید در بخش های دولتی همچون بیمارستان ها با تولیدات ساخت داخل است و از توان داخلی برای رفع نیازبخش های مختلف بهره برده می شود. بنابراین محدودیت واردات این حوزه برای توانمندسازی تولیدکننده داخلی در نظر گرفته شده به این معنا که بازارهای کشور برای حضور شرکت های خارجی باز نمی کنیم تا با این حضور و قدرت بازاریابی بالای آنها، شرکت های دانش بنیان کوچک نابود شوند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه خوشبختانه پشتوانه فرهنگی و رسانهای خوبی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و محصولات آنها در کشور ایجاد شده است گفت: از بالاترین مقام کشور تا دولت و مجلس همه از حمایت تولیدات ساخت داخل و بحث شرکت های دانش بنیان حمایت و دفاع می کنند بنابراین فضایی مناسب برای فعالیت در کشور فراهم است که تولیدکنندگان باید از آن استفاده مناسب را داشته باشند. جشنواره «ایران ساخت» نیز با اهداف در نظر گرفته شده، همواره کننده این مسیر خواهد بود.
رییس سازمان غذا و دارو همچنین ابراز کرد: بنابراین شرکت های دانش بنیان و حمایت از تولیدات آنها می تواند مصداقی از حمایت از تولیدات دانش بنیان ساخت داخل تلاش در جهت قرار گرفتن در اقتصاد مبتنی بر علم و دانش باشد که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان حامی جدی این شرکت ها اقدامات تسهیلاتی مناسبی را انجام داده است به همین دلیل شاهد توسعه این حوزه در کشور هستیم.
دیناروند آینده ای روشن را برای شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت متصور شد و بیان کرد: در حوزه دارو شرکت های دانش بنیانی که تا چند سال گذشته قدرت رقابت کمی داشتند در حال حاضر جزء ده شرکت نخست این حوزه در کشور هستند همچنین در حوزه بیوتکنولوژی نیز شرکت های فعال فعلی تا دو سال آینده در جایگاه شرکت های برتر قرار می گیرند. امیدوارم از طریق فرهنگسازی و ترویج شرکت ها با برگزاری جشنواره «ایران ساخت» شاهد معرفی هر چه بهتر این موارد به جامعه باشیم.
جشنواره ملی فرهنگی هنری «ایران ساخت» با اهداف «جریان سازی و تولید محتوا برای فضای مجازی مرتبط با چرخه تجاری سازی، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان»، «حمایت از خدمات و تولیدات دانش بنیان ساخت ایران»، «ساماندهی واردات بیرویه و ارج نهادن به کالاها و محصولات ایرانی با کیفیت» و همچنین «کمک به برجسته سازی (نشان تجاری) کالاهای مرغوب ایرانی»، در بخش ادبیات، هنرهای تجسمی، رسانه های دیداری و شنیداری، رسانه های دیجیتال و ایده بازار به همت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری و به دبیر کلی پرویز کرمی و با شعار «فناوری ایرانی، کسب و کار ایرانی» از 16 تا 18 دیماه سال جاری برپا میشود. آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره «ایران ساخت»، 15 آذرماه 1395 است.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جشنواره ملی فرهنگی هنری «ایران ساخت» به وبسایت www.iransaakht.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/25
Send to friends