ارائه خدمات تخصصی در حوزه تجاری‌سازی؛ ورود محصولات دانش‌بنیان به بازار سرعت می‌گیرد

ارائه خدمات تخصصی در حوزه تجاری‌سازی؛ ورود محصولات دانش‌بنیان به بازار سرعت می‌گیرد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 73588
یک شرکت دانش‌بنیان با ارائه خدمات تخصصی در حوزه تجاری‌سازی و توانمندسازی مسیر تولید محصولات را هموار کرده است.

محمود ولی‌پور نراقی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مدیریت دانش محور پروژه‌های اقتصادی اندیشه پویا، گفت: این شرکت به عنوان شرکت خصوصی و همچنین به عنوان کارگزار نهادهای مانند صندوق نوآوری و شکوفایی، فعالیت‌های مختلفی را برای توسعه بازار و توانمندسازی هر چه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق انجام می‌دهد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مدیریت دانش محور پروژه‌های اقتصادی اندیشه پویا، در ادامه افزود: خود ما به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان، از نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های بالقوه بسیاری از شرکت‌های این حوزه آگاهی داریم. در حال حاضر نیز این شرکت تلاش دارد تا تجربیات 15 ساله خود را در اختیار شرکت‌های نیازمند توسعه تجاری و بازار قرار دهد.

ولی‌پور نراقی ادامه داد: توسعه بازار، عارضه‌یابی، برنامه‌ریزی استراتژیک، عارضه‌یابی و تحلیل سیستم از جمله برخی از خدمات ارائه شده در این شرکت است. هر کدام از این خدمات نیازمند یک تیم حرفه‌ای است تا بتواند یک مشکل واقعی را حل کنند و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق را یک گام به جلو ببرند.

این فعال دانش‌بنیان ضمن تاکید بر توجه بر رویکردهای علمی در ارائه مشاوره به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: یکی از خدمات ارائه شده ، بسته خدمتی توسعه بازار است که یک خدمت کاملاً عملیاتی است. ممکن است یک شرکت برای محصول خود روش‌های کارآمدی را امتحان نکرده باشد یا آنکه در زمینه دیجیتال مارکتینگ و روش‌های مشابه، تبحر و تخصص کافی را نداشته باشد.

ولی‌پور نراقی همچنین بیان کرد: بر این اساس، تلاش می‌شود تا محصول این شرکت دانش‌بنیان به بهترین وجه ممکن به بازار معرفی شود. بدیهی است در صورتی که این محصول سود نداشته باشد ما نیز به عنوان شرکت کارگزار، سودی نخواهیم داشت. به همین دلیل این شرکت، انگیزه‌ای بالا در توسعه علمی بازار شرکت‌های دانش‌بنیان دارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مدیریت دانش محور پروژه‌های اقتصادی اندیشه پویا، با اشاره به دیگر خدمات این شرکت، بیان کرد: تجاری‌سازی محصولات نیز از طریق روش‌های مانند همرسان یا هم‌سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. در روش هم‌سرمایه‌گذاری، نهادهای مانند صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در تجاری‌سازی محصول مشارکت خواهند کرد. در روش هم‌رسانی اما، اتکاء اصلی بر توانایی‌های مختلف شرکت‌های دانش‌بنیان است و این شرکت‌ها به یگدیر معرفی می‌شوند تا ظرفیت‌های خود را به اشتراک بگذارند و یک محصول را تجاری‌‍سازی کنند.

 

مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری

پایان پیام/ 33

 

 

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
تجاری‌سازی فناوری‌های زیستی سرعت می‌گیرد
تجاری‌سازی فناوری‌های زیستی سرعت می‌گیرد
99/05/29 - 14:17
تجاری‌سازی فناوری‌های پهپاد با ورود بخش‌خصوصی شتاب می‌گیرد
تجاری‌سازی فناوری‌های پهپاد با ورود بخش‌خصوصی شتاب می‌گیرد
97/03/08 - 13:51
ایجاد صنایع جدید دانش‌بنیان در حوزه مواد سرعت می‌گیرد
ایجاد صنایع جدید دانش‌بنیان در حوزه مواد سرعت می‌گیرد
96/08/08 - 11:20
بیشتر بخوانیم