افزایش کیفیت مواد غذایی با استفاده از فناوری‌های زیستی
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی بیان کرد:

افزایش کیفیت مواد غذایی با استفاده از فناوری‌های زیستی


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 38099
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: یکی از مزیت های استفاده از فناوری های زیستی در صنعت مواد غذایی، افزایش کیفیت این مواد است.



دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: یکی از مزیت های استفاده از فناوری های زیستی در صنعت مواد غذایی، افزایش کیفیت این مواد است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص مزایای استفاده از فناوری های زیستی در صنعت غذایی کشور، بیان کرد: اگر از فناوری های زیستی در تولید مواد غذایی استفاده کنیم باعث کاهش مخاطرات و افزایش کیفیت و کمیت مواد غذایی افزایش می شود.
وی افزود: در روش های سنتی ارزش غدایی و میزان محصول نهایی کاهش یافته و خطرات حین کار نیز بیشتر می شود به همین دلیل، ضروری است که استفاده از فناوری های زیستی در این صنعت را افزایش دهیم.
به گفته قانعی، ابزارهای در دسترس برای فرآوری مواد غذایی به کمک زیست فناوری شامل نانوبیوتکنولوژی، زیست شناسی مولکولی، آنزیم ها، تخمیر، مغذی کردن مواد غذایی و غیره می شود که سالها است در دیگر کشورها در صنعت غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی همچنین بیان کرد: امیدواریم هر چه زودتر شرایط برای استفاده از ابزارهای زیستی در صنعت غذایی کشور فراهم شود و با کمک همه دستگاه های مرتبط این طرح را اجرایی کنیم.
پایان پیام/23

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم