بسته فناورانه؛ توانبخشی شناختی سالمندان ارتقاء مییابد
بر اساس اعلام مجید نیلی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این بسته در سال جاری با حمایت ستاد و وزارت درمان و آموزش پزشکی و همکاری دانشگاههای علوم پزشکی و بهزیستی تهیه، تدوین و بصورت مجازی عملیاتی میشود.
نیلی یکی از رسالتهای اصلی این ستاد را ارتقای سرمایه شناختی جامعه یاد کرد و گفت: با توجه به اهمیت کارکردهای شناختی در میانسالان و سالمندان جامعه با حمایت این ستاد کارگروه تخصصی ارتقاء و توانبخشی کارکردهای شناختی از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: فعالیتهای این کارگروه درحوزه میانسالی و سالمندی تعریف شده و محورهای شناختی توجه، حافظه، استدلال و سرعت پردازش محورهای اصلی مورد مطالعه در کارگروه هستند که این عوامل نقش حائز اهمیتی در سلامت و بهبود کیفیت زندگی افراد دارند. تدوین این بسته نیز در راستای اهداف این کارگروه است.
همچنین محمد تقی جغتایی مشاور عالی ستاد در امور آموزش نیز با اشاره به اینکه جمعیت سالمندی در اکثر کشورها و از جمله ایران درحال افزایش است، بیان کرد: امروزه این مسئله به عنوان یک عامل و فاکتور تأثیرگذار بر نظام اجتماعی و اقتصادی جوامع مطرح است و تدوین این بسته با ارتقای کارکردهای شناختی این افراد گامی تاثیرگذار برای کشور است.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/25
اخبار مرتبط:
* ارتقا و حفظ حافظه نقش مهمی در سلامت شناختی دوران سالمندی دارد
* اجرای پژوهش های علوم شناختی بر اساس نیاز جامعه
Send to friends