دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی؛
تاکنون بیش از 350 محصول در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در شرکتهای دانشبنیان تولید شده است
حمیدیه با اشاره به روند صعودی تولید محصولات دانشبنیان گفت: ترغیب متخصصان به تأسیس شرکت و تولید محصول آنچنان بوده است که تعداد شرکتهای دانشبنیان یکروند صعودی را طی کرده بهطوریکه شاهد آن بودیم تعداد شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی به بیش از 60 شرکت رسیده است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی، امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی با اشاره به پیگیریهای مستمر در سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: پیگیریها به منظور تولید محصولات سلولی نیز چنان تأثیری بر روند حرکت رو به رشد شرکتهای این حوزه داشته است که میتوان با افتخار گفت هماکنون بیش از 350 محصول دانشبنیان مرتبط با این حوزه تولید شدهاند که گواهی بر رشد چندین برابری محصولات نسبت به سال 1393 است.
حمیدیه همچنین بیان کرد: پیرو توسعه اقتصاد دانشبنیان و محصولات تولیدی در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی و پیرو آن در اولویت قرار گرفتن این مقوله در فعالیتهای ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، در دوره مدیریت جدید این ستاد از سال 1394، دو کارگروه "شرکتهای دانشبنیان" و "فناوریهای سلولهای بنیادی" فعال شد تا بدینوسیله بتوانیم شاهد تجلی رشد و بلوغ این علم و توان تولید متخصصان کشور باشیم. وی افزود: با توجه به رشد چندین برابری شرکتهای این حوزه توانمندیهای آنها منجر به تولید محصولاتی در زمینه تجهیزات، مواد و لوازم و همچنین محصولات بیولوژیک با قابلیت کاربرد در بخش درمان شده است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی گفت: تاکنون 8 محصول مرتبط با سلول درمانی که قرار است در بالین استفاده شوند در زمره محصولات تحت حمایت ستاد هستند. حمیدیه با بیان اینکه در دوسال اخیر تغییرات مثبتی را شاهد بودیم از جمله اینکه تعداد شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی از 1 به بیش از 60 شرکت رسیده است و ثمره آن تولید محصولات متعدد و متنوع در این حوزه از علم است.
پایان/32
Send to friends