تشخیص ساختار مولکولی مواد با میکروسکوپ رامان تولید داخل محقق شد
همراه با چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران/

تشخیص ساختار مولکولی مواد با میکروسکوپ رامان تولید داخل محقق شد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 14374
میکروسکوپ‌های رامان به عنوان یکی از پرکاربردترین تجهیزات در تشخیص ساختار مولکولی مواد مختلف، در کشورمان و توسط یکی از شرکت‌های فناور حاضر در چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران به عرصه تجاری وارد شد.

میکروسکوپ‌های رامان به عنوان یکی از پرکاربردترین تجهیزات در تشخیص ساختار مولکولی مواد مختلف، در کشورمان و توسط یکی از شرکت‌های فناور حاضر در چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران به عرصه تجاری وارد شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تولید میکروسکوپ‌های رامان، به عنوان یک محصول فناور و پرکاربرد در حوزه تشخیص ساختار مولکولی توسط یک شرکت داخلی حاضر در چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران محقق شد.

سید حسن توسلی، مدیرعامل شرکت تکسان (تکفام سازان طیف نور)، با اشاره به طراحی و ساخت دستگاه های آزمایشگاهی طیف سنجی، به عنوان برجسته‌ترین فعالیت این شرکت گفت: طراحی و ساخت سیستم‌های اپتیکی حساس،  آشکارسازی سیگنال ضعیف نوری، طراحی و اجرای آزمایش های مرتبط با اپتیک، لیزر و طیف سنجی، طراحی و ساخت بسته های آموزشی اپتیک، لیزر و طیف سنجی برای مقاطع مختلف تحصیلی از عمده‌ترین فعالیت‌هایی است که با بهره‌گیری از توانمندی داخلی کشورمان قادر به انجام آن‌ها هستیم.

وی با اشاره به تولید دو نوع از میکروسکوپ طیف‌سنجی رامان، به عنوان تولیدات شاخص این شرکت گفت: بر اساس قراردادی با ستاد توسعه فناوری نانو، برای تولید میکروسکوپ رامان در این شرکت اقدام شد.

توسلی، با اشاره به تولید این دو میکروسکوپ با ویژگی‌های مختلف و بر مبنای استاندارد روز دنیا، افزود: این دو میکروسکوپ با شاخصه‌های متنوعی ساخته شده‌اند و هریک از این دو محصول، بر اساس اسپکترومتر به کار رفته در آن‌ها دارای قابلیت ها و ویژگی‌های خاص خود هستند.

این فعال فناور، با اشاره به کاربردهای گوناگون دستگاه میکروسکوپ رامان، از جمله تشخیص ساختار مولکولی مواد،  تشخیص سلول‌های سرطانی، شناخت انواع مواد مخدر و تشخیص جعل اسناد، بیان کرد: امروزه این دستگاه در بسیاری از حوزه های تحقیقاتی شیمی، بیولوژی، زمین شناسی، فیزیک و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیرعامل تکسان، با اشاره به تولید این دستگاه با بهره‌گیری از توانمندی محققان کشورمان، به کیفیت و دانش فنی بومی این دستگاه به عنوان مزیت‌های این دستگاه اشاره کرد و گفت: نصب نرم افزار مورد نیاز، استفاده از طول موج های متفاوت و خدمات مناسب پس از فروش از مهم‌ترین مزایای این دستگاه است و این در حالی است که با قیمتی به مراتب پایین‌تر از نمونه خارجی آن به فروش می‌رسد.

این فعال فناور، ایجاد بسترهای لازم تولید محصولات دانش بنیان را امری ضروری دانست و گفت: فناوران بخشی از مجموعه ای هستند که منجر به تولید یک محصول دانش بنیان می شوند. اما وقتی بسترهای لازم را در اختیار نداشته باشند، نمی‌توانند در تولید موفقیتی داشته باشند.

وی با اشاره به حرکت کشور به سوی ایجاد این بسترها، ابراز امیدواری کرد حمایت‌های دولت و تلاش تولیدکنندگان در سال‌های آینده بتواند زمینه ایجاد بسترهای مورد نیاز رسیدن ایده به محصول را فراهم کند.

 

چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد ازمایشگاهی ساخت ایران به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 5 تا 8 اردیبهشت ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برپا می شود.

برای اطلاعات بیش‌تر در خصوص نمایشگاهی تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، می توانید به وبسایت iranlabexpo.isti.ir نیز مراجعه کنید.

/پایان پیام/24

 

 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم