توانمندی‌های تخصصی اقتصاد دیجیتال افزایش می‌یابد

توانمندی‌های تخصصی اقتصاد دیجیتال افزایش می‌یابد


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 49900
اقتصادی که روزهای اوج خود را در دنیا سپری می‌کند نیازمند ایجاد زیرساخت‌هایی است که بتواند ادامه حیات دهد و جانشین خوبی برای اقتصاد سنتی دنیا شود. ایران هم از کشورهایی است که به سمت بازار اقتصاد دیجیتال حرکت کرده است و برای توسعه‌یافتگی خود به ایجاد زیرساخت‌های ملی و بین‌المللی نیاز دارد.

روزی‌که اقتصاد دیجیتال در دنیا پا گرفت، خیلی از کشورها الفبای آن را هم نمی دانستند؛ اما این اقتصاد پرشتاب بدون توجه به سنت‌ها و محاسبات کهن قدیمی، راه خود را با شتابی دو چندان پیش گرفت و همه‌گیر شد. همه‌گیری که به ایران هم سرایت کرد و چند سالی است میهمان ناخوانده اقتصاد نفتی کشورمان شده است.

آمدن هر مفهوم جدید و نوینی در دنیای امروز را به فال نیک می‌گیریم؛ اما برای ماندگاری این مفاهیم جدید نیاز داریم که زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های توسعه آن را هم فراهم کنیم. این اقتصاد نوین هم با ورود خود به کشور نیازهایی را به وجود آورد که تنها با تلاش بازیگران این عرصه پاسخ داده می‌شود.

تربیت نیروی متخصص و توانمند برای پیشبرد اهداف اقتصاد دیجیتال در کشور، یکی از این نیازهای مهم است که در ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان یکی از اولویت‌های کاری ستاد پیگیری می‌شود.

توانمندسازی که قرار است در سطح دانشگاه‌ها و میان دانشجویان و اساتید این حوزه صورت گیرد. در این برنامه مقرر شده است برنامه ترویجی اقتصاد دیجیتال در سطح دانشگاه‌ها از طریق برگزاری رویدادهای مختلف، ایجاد شتاب‌دهنده‌های تلنت و توسعه اشتغال محقق شود.

متنوع‌سازی زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال از نظر بازیگران و استارتاپ‌های مرتبط با حوزه‌های مساله‌محور و فناوری محور هم در این برنامه مدنظر قرار خواهد گرفت.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/23

اخبار مرتبط:

توسعه اقتصاد دیجیتال منجر به افزایش فرصت‌های شغلی می‌شود

توسعه ایران در آینه اقتصاد دیجیتال

سهم اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشور توسعه می‌یابد

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم