رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان عنوان کرد
جایزه «نکست»، فرصتی برای گسترش فعالیتهای تحقیق و توسعه شرکتهای پیشران
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه این شهرک، بنیانگذار مراکز رشد علم و فناوری در کشور است، خاطرنشان کرد: نخستین مرکز رشد در سال ۱۳۷۹ راهاندازی شد.
وی با اشاره به فعال شدن بیش از ۷۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: هم اکنون بیش از ۹۵۰۰ نفر که ۶۰۰ نفر از آنها دارای مدرک دکتری هستند در این مجموعه مشغول به کار هستند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، جایزه فناوری نکست را یک فرصت مناسب برای حضور شرکتهای بزرگ و پیشران عرصه فناوری و نوآوری کشور دانست و افزود: مهمترین هدف از برگزاری این رویداد، حمایت از شرکتهای بزرگ و ورود هرچه بیشتر صنایع به توسعه فناوری در کشور، رفع نیازها و توسعه بازار و البته همافزایی و رقابت بین آنهاست.
مصلحی با اشاره به شرایط حضور شرکتها در دومین جایزه فناوری نکست عنوان کرد: شرکتهای متقاضی شرکت در این دوره از جایزه میبایست دارای ساختار سازمانی برای تحقیق و توسعه و به کارگیری دست کم پنج نفر در این ساختار باشند. همچنین شرکتهایی که دارای سطح آمادگی فناوری 8 در محصولاتشان باشند و فروش حداقل پنج میلیارد تومان در سال منتهی به فراخوان را ثبت کرده باشند، حائز شرکت در این دوره جایزه نکست هستند.
وی همچنین به حوزههای مختلف موضوعی دومین دوره جایزه فناوری نکست اشاره کرد و گفت: این دوره دارای سه موضوع اصلی است. این موضوعات شامل «فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته»، «فناوریهای اپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک» و زیستفناوری و پزشکی دقیق است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان عنوان کرد: به برندگان رتبه اول رویداد جایزه 50 میلیارد ریالی و 150 میلیارد ریال تسهیلات، رتبه دوم رویداد 30 میلیارد ریال و 90 میلیارد ریال تسهیلات و نفر سوم 20 میلیارد ریال و 60 میلیارد ریال تسهیلات تعلق خواهد گرفت.
گفتنی است دومین دوره جایزه ملی نوآوری نکست، روزهای ۲۸ و ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳ با هدف شناسایی و حمایت از این ایدههای مبتنی بر فناوریهای نوظهور در اصفهان برگزار خواهد شد.
#20
انتهای پیام
Send to friends