خدمات صادراتی به شرکت‌ها از مرز 6 هزار عدد گذشت؛ ارائه 20 خدمت

خدمات صادراتی به شرکت‌ها از مرز 6 هزار عدد گذشت؛ ارائه 20 خدمت


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 77935
یک هزار و 979 شرکت از خدمات کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری استفاده کردند و بازار جهانی خود را توسعه دادند.

ورود محصولات ایران‌ساخت به بازارهای جهانی از جمله اهدافی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را مجاب به ایجاد کریدوری برای توسعه صادرات و تبادل فناوری کرد. مسیری که دست به دست شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق می‌دهد و با ارائه 20 خدمت در تلاش است تا بازار جهانی این محصولات را توسعه دهد.

این کار در کنار خلق ثروت برای جامعه از طریق صادرات محصولات با فناوری بالا، بازار جهانی آنها را نیز توسعه می دهد.  به گفته مالک سعیدی مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تاکنون حدود یک هزار و 979 شرکت از خدمات صادراتی این مجموعه بهره برده‌اند.

این مجموعه در طی این سالها 6 هزار و 487 خدمت نیز به متقاضیان ارائه کرده است. خدماتی چون مشاوره‌های تخصصی، بازاریابی، شناسایی مشتریان، معرفی نمایشگاه‌های مرتبط، معرفی محصولات تولیدی به بازارهای جهانی، اخذ گواهی‌نامه‌های بین‌المللی، برگزاری نشست‌های متناظر، اعزام هیات‌های تجاری به دیگر کشورها و غیره.

مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این خدمات، گفت: برخی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه بازار بین‌المللی خود نیازمند دریافت کمک و مشاوره هستند تا محصولات باکیفیت و استاندارد خود را به دیگر کشورها عرضه کنند. کریدور هم با همین هدف ایجاد شده است و خدمات متنوعی در این زمینه ارائه می‌کند.

مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاسن جمهوری

#23

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
ارائه خدمات اثربخش صادراتی بالا رفت
ارائه خدمات اثربخش صادراتی بالا رفت
99/08/12 - 11:25
بیش از 5 هزار خدمت صادراتی به دانش‌بنیان‌ها ارائه شد
بیش از 5 هزار خدمت صادراتی به دانش‌بنیان‌ها ارائه شد
99/07/07 - 07:38
تخفیف‌های اعتباری آزمایشگاهی از مرز 500 هزار خدمت گذشت
تخفیف‌های اعتباری آزمایشگاهی از مرز 500 هزار خدمت گذشت
99/06/11 - 10:59
بیشتر بخوانیم