رویداد شتابدهی استارتاپی صنعت زعفران برگزار میشود
این رویداد دو روزه با هدف شتابدهی استارتاپها و ایدههای خلاقانه صنعت غذایی با تمرکز بر صنعت زعفران، برنامهریزی شده است.
در این رخداد دو روزه که در روزهای ششم و هفتم اسفند ماه برگزار میشود، صاحبان ایده و استارتاپها در کنار مدیران صنایع پیشرو و مجریان این صنعت به بحث و گفتگو و تبادل دانش و ایده میپردازند.
ارائه پاسخهای فناورانه به نیازهای موجود در حوزه مکانیزاسیون، تامین و فروش مدرن و فرآوردههای نو و بستهبندی، بخش دیگری از اهداف این رویداد را تشکیل میدهد.
صاحبین ایده و محصول و استارتاپهای فعال در صنعت زعفران میتوانند با نمایندگان ارگانهای مختلف و سرمایهگذاران علاقه مند به پیگیری ایدههای جدید وارد مذاکره شوند.
همچنین در این رویداد، صاحبین ایده یا محصول منتخب جوایز نفیسی دریافت میکنند.
در حالی که بخش عمدهای از محصول زعفران در ایران تولید میشود، سهم ناچیزی از ارزش افزوده این محصول و گردش مالی آن نصیب کشور میشود.
این محصول استراتژیک دارای فرآوردههای جانبی متنوعی است که در صنایع پزشکی، آرایشی، بهداشتی، غذایی، ..... کاربردهای قابل توجهی دارد.
ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امیداور است با حمایت از شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق، فعال در حوزه زعفران بتواند تحرک علمی صنعت زعفران را افزایش دهد.
گزارش از: مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/33
اخبار مرتبط:
توسعه علمي و فناوري كشور در گرو حمايت از شركتهاي دانشبنيان
چگونگی موفقیت شرکتهای دانشبنیان از نگاه رؤسای پارکهای علموفناوری
۵ عامل شکست و موفقیت شرکتهای دانش بنیان
بررسي عوامل موثر بر رشد و موفقيت شركت هاي دانش بنيان
شرکتهای دانش بنیان سوار بر قطار موفقیت
Send to friends