سمپوزیوم یک روزه «پزشکی شخصی» برگزار شد
با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی؛

سمپوزیوم یک روزه «پزشکی شخصی» برگزار شد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 36741
سمپوزیوم یک روزه «پزشکی شخصی» با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی در مرکز همایشهای بین‌المللی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.



سمپوزیوم یک روزه «پزشکی شخصی» با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی در مرکز همایشهای بین‌المللی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سمپوزیوم یک روزه پزشکی شخصی به همت انجمن علمی دانشجویی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه الزهرا (س)، با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و مرکز تحقیقات پزشکی شخصی در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
این سمپوزیوم به همت انجمن علمی دانشجویی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه الزهرا (س) با رویکرد «آشنایی با علم نوین پزشکی فرد محور» با حضور امیرعلی حمیدیه دبیرستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی،  محمدعلی صارمی رئیس مرکز تحقیقات پزشکی شخصی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، مسعود هوشمند  هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری،  رضا نکوئیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ندا گلیجانی مقدم  معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) و همچنین حدود 200نفر ازفعالان و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.
محورهای این سمپوزیوم شامل پزشکی شخصی، آینده پزشکی، روشهای تشخیصی در پزشکی شخصی، سرطان و پزشکی شخصی، نقش فارماکو ژنتیک در پزشکی شخصی، ارتقا سبک زندگی با پزشکی شخصی بود.
امیرعلی حمیدیه دبیرستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، در این رویداد ابتدا به اهمیت به روز رسانی روشهای درمانی و پزشکی برپایه پزشکی شخصی پرداخت.
وی ضمن مقایسه شانس بقای بیماران لوسمی در گذشته که یک بیماری کاملا کشنده بود با وضعیت کنونی این بیماری که با شیمی درمانی و پیوند سلولهای بنیادی در حال حاضر شانس بقا بطور چشمگیری افزایش یافته، بر لزوم بیمار محور بودن و نه بیماری محوری تاکید کرد و افزود: امروزه به جای درمان بیماران، سعی پزشکان تنها بر درمان بیماری است و درمان برای هر شخص برای خود وی انجام می شود.
حمیدیه در ادامه به اهمیت و اهداف پزشکی شخصی، بعنوان درمانی که امروزه باید در جنبه های مختلف علوم پزشکی درنظر گرفته شود تاکید کرد و اهداف پزشکی فرد محور را پیشگیری، تشخیص، تعیین پیش آگاهی و درمان هوشمندانه و هدفمند خواند و علومی مانند ژنومیکس، اپی ژنومیکس و پروتئومیکس را از ابزارهای دقیق این علم معرفی کرد.
وی همچنین در رابطه با درمان های مبتنی بر سلول های ایمنی من جمله CAR-T cell  به عنوان یکی از روش های درمانی فرد محور به ارائه مطالبی پرداخت و به بازار و اهمیت این علم در دنیا اشاره کر‌د.
پایان پیام/29

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم