سفیران مزرعه فعال می‌شوند

سفیران مزرعه فعال می‌شوند

غذا باید از مزرعه تا سفره ایمن باشد. این هدفی است که برای شبکه محصول سالم (شمس) تعریف شده است. امنیت غذایی که اهمیت زیادی در تامین سلامت جسمی و روانی جامعه دارد. همین موضوع هم این شبکه را به صرافت راه‌اندازی سفیران مزرعه انداخته است.

65 طرح تحقیقاتی حمایت می‌شود

65 طرح تحقیقاتی حمایت می‌شود

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انجام طرح‌های تحقیقاتی محققان دانشگاه تربیت مدرس حمایت می‌کند. این حمایت‌ها با انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با مراکز علمی انجام می‌شود تا روند انجام تحقیقات تسهیل شود.

توسعه زیرساخت فناوری اطلاعات؛ انتقال‌دهنده‌های پرظرفیت ساخته شد

توسعه زیرساخت فناوری اطلاعات؛ انتقال‌دهنده‌های پرظرفیت ساخته شد

انتقال‌دهنده پرظرفیت از جمله دستگاه‌های کلیدی برای توسعه زیرساخت اینترنت است. یک شرکت دانش‌بنیان این محصول را در داخل تولید می‌کند. این شرکت با تکیه بر تخصص نیروی انسانی خود توان جایگزین کردن محصولات ایران ساخت را با محصولات وارداتی دارد.

روز خوب همدان؛ ۵ مرکز نوآوری افتتاح می‌شود

روز خوب همدان؛ ۵ مرکز نوآوری افتتاح می‌شود

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به همدان یکی از کهن‌ترین شهرهای جهان سفر کرد. ۵ مرکز نوآوری، یک شتاب‌دهنده تخصصی و ساختمان پارک علم و فناوری همدان با حضور افتتاح می‌شود. روزی خوب برای همدان.

ایده‌های صادراتی جذب می‌شود

ایده‌های صادراتی جذب می‌شود

رویداد «جهش صادرات در مسیر جهش تولید» با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با هدف تقدیر از ایده‌های برتر صادراتی برگزار می‌شود.

ظرفیت‌های نهفته حمل‌ونقل ریلی به ناوگان می‌پیوندد

ظرفیت‌های نهفته حمل‌ونقل ریلی به ناوگان می‌پیوندد

شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های بلااستفاده ناوگان حمل‌ونقل شهری یکی از اقداماتی است که به توسعه آنها کمک می‌کند. این ظرفیت‌ها به دلیل عدم وجود زیرساخت‌های مناسب کنار گذاشته شده‌اند؛ اما همین داشته‌های فراموش شده می‌توانند نقشی تاثیرگذار در رونق اقتصادی این ناوگان داشته باشند.

ستاری: در تولید آنزیم‌های مورد نیاز صنعت امنیت غذایی توانمند شدیم

ستاری: در تولید آنزیم‌های مورد نیاز صنعت امنیت غذایی توانمند شدیم

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در حاشیه سفر خود به استان اصفهان گفت: در حوزه صنایع غذایی و توسعه امنیت غذایی، محصولات فناورانه متعددی در کشور تولید شده است و شاهد تولید برخی آنزیم‌ها و پروبیوتیک‌ها برای نخستین بار با توان نیروی متخصص در کشور هستیم.