دورههای آموزشی کیمیا؛ برای ورود به بازار کسبوکار توانمند شوید
از سال 96 یک تلاش حرفهای و منسجم دانشجویی برای پر کردن خلاء نیروی کارشناسی و تخصصی زیستبوم استارتاپی کشور با برگزاری دورههای آموزشی تخصصی آغاز شد. سه دوره برگزاری این دورهها با حمایت معاونت علمی و فناوری و توسط پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، به توانمندی 205 نفر برای ورود به بازار کار منجر شد.
یک فعال فناور:
در تولید ماسک به نقطه اشباع نزدیک شدهایم
خط تولید ماسک سه لایه و تجهیزات وابسته به آن از جمله پیش نیازهای حیاتی برای گسترش این محصول در عرصه مقابله با بیماری کرونا است. مدیران شرکتهای دانش بنیان میگویند با توجه به تولید قابل توجه این دستگاهها در کشور، به زودی در زمینه تولید ماسک به نقطه اشباع خواهیم رسید.
دستیار توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری:
ساختمان انرژی نزدیکبهصفر محل استقرار فعالین زیستبوم انرژی خواهد شد
پروژه احداث ساختمان انرژی نزدیک به صفر در ناحیه نوآوری شریف nearly Zero) (Energy Building، به کارفرمایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز به کار کرده است. ارتقای سطح آگاهی مهندسین و سازندگان کشور، از جمله اهداف مجریان ساخت این مرکز است.
استراتژی شرکتهای دانشبنیان در حوزه بازاریابی دیجیتال تقویت میشود
بازاریابی به روشهای سنتی جای خود را به شیوههای مدرن تری همچون بازاریابی دیجیتال داده است. از این رو مدیران و نمایندگان شرکتهای دانش بنیان دعوت شدند تا در همایش آنلاین «آشنایی با استراتژی بازاریابی دیجیتال» به تقویت بنیه علمی و تجاری خود بپردازند.
فناوران برای حل چالش سکونتگاههای موقت دعوت شدند
«طراحی سکونتگاههای ماژولار نانوپلیمری برای اسکان موقت شهروندان» عنوان مسابقه و رویدادی است که از فناوران برای رفع چالش سکونتگاههای موقت دعوت به همکاری شده است تا راهکاری برای یکی از مشکلات در شرایط بحرانی باشد.
محصولی دانشبنیان راه را بر خروج 80میلیون دلار ارز بست
فناوران کشور با تولید محصولی دانش بنیان در حوزه کشاورزی از خروج 80 میلیون دلار ارز جلوگیری کردند. کودهای فسفاته «ایران ساخت» محصولی است که جایگزین نمونههای خارجی شده است.
حلقهی مفقودهی توسعه زیستبوم نوآوری حوزه انرژی
محمد طهماسبزاده*
توسط برگزیده جایزه مصطفی؛ واکسنی برای درمان کرونا به مرحله بالینی رسید
واکسن کرونا که توسط اوگور شاهین، دانشمند برگزیده جایزه مصطفی(ص) در سال 2019 ساخته شده است، مجوز لازم برای انجام اولین آزمایش بالینی بر روی انسان را دریافت کرد.
صادرکنندگان خدمات فناوری اطلاعات توانمند میشوند
با برگزاری یک رویداد فناورانه که با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناری ریاست جمهوری برگزار خواهد شد، صادرکنندگان خدمات فناوری اطلاعات توانمند میشوند. «وبینار انتقال تجربه در زمینه صادرات خدمات فناوری اطلاعات»، 21 اردیبهشتماه سال جاری برگزار میشود.
دستور رئیسجمهور بر توسعه تولید کیتهای تشخیص کرونا
رئیسجمهور با اشاره به پیشرفتهای موفق بخشهای تحقیقاتی کشور در تامین نیازمندیهای لازم برای مقابله با کرونا، بر ضرورت همکاری بیش از پیش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه تولید کیتهای تشخیص کرونا برای تامین نیاز داخلی و صادرات آن به کشورهای متقاضی تاکید کرد.