فناورانههای حوزه آب در سیستان و بلوچستان توسعه مییابد
ستاد توسعه فناوریهای آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه فناوریهای این حوزه از اجرای طرحهای فناورانه در استانهای مختلف حمایت میکند. سیستان و بلوچستان یکی از استانهایی است که ستاد اهتمام برای اجرای این طرحها در آن دارد.
با قیمت مناسب و در مقیاس بالا،
دو طرح دانشبنیان شناخت کرونا به بازار میآید
«با کمک زیست بوم فناوری و نوآوری کرونا را شکست میدهیم» عنوان فراخوانی است که از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شده است تا بر اساس آن گامی قدرتمند و هم افزا برای مقابله با بیماری کرونا برداشته شود. تولید انبوه 2 مدل کیت دانشبنیانی یکی از این اقدامات است.
با تلاش یک شرکت دانشبنیان
تولید ماسک با 100 درصد ظرفیت ادامه دارد
بیش از 10 روز از اعلام رسمی ویروس کرونا به ایران میگذرد. همزمان با همین اعلام بسیاری از اقلام بهداشتی و حفاظتی مانند ماسک و مواد ضدعفونی کننده در سطح کشور کم یاب شده اما با تلاش شرکت های دانش بنیان، این روند رو به بهبودی است.
با حضور سورنا ستاری و علی اکبر صالحی؛
دستگاه تولید آب از رطوبت هوا "ایرانساخت" رونمایی شد
دستگاه آب ساز توانایی تولید آب با کیفیت از رطوبت هوا را دارد، این دستگاه بدون وجود نمونه آزمایشگاهی، برای اولین بار در ایران با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به مرحله تجاری سازی رسید.
با زیستبوم فناوری و نوآوری بن بست فنی نخواهیم داشت
زیستبوم فناوری و نوآوری امیدی است که چند سالی است در رگ صنایع مختلف و جامعه تزریق شده است. زیستبومی که همه حوزههای علمی و فناوری را در دل خود جای داده و خدمات ارائه شده به جامعه را هدفمند و با کیفیت کرده است.
قرارداد تولید 5 میلیون ماسک با شرکتهای دانشبنیان منعقد شد/استقبال از فراخوان #کرونا_را_شکست_میدهیم
فراخوان ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان با محوریت #کرونا_ را_شکست_میدهیم با سرعتی برابر با سرعت انتشار ویروس، در جامعه انتشار یافت و با استقبال کمنظیر رسانهها و کاربران فضای مجازی روبهرو شد.
با عرضه توانمندیهای یک شرکت دانشبنیان:
بازار جهانی میزبان انیمیشنسازان ایرانی شد
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از استودیو هورخش بازدید کرد، این شرکت دانش بنیان محصولات انیمیشنی خود را به بیش از 7 کشور صادر کرده است.
سلولها سلامتی هدیه میدهند
این روزها علم و فناوری به وجوه مختلف زندگی نفوذ کرده است. وابستگی به این حوزه غیرقابل انکار است. سالانه محققان مقالات علمی بسیاری تولید میکنند اما نکته مهم تبدیل آنها به محصول و دستاوردی است که در زندگی مردم نمود داشته باشد.
الکترودهای درون قشری سازگار با بافت مغز طراحی شد/گامی مهم برای توسعه تحقیقات علوم شناختی
پژوهشگران در دانشگاه صنعتی سهند تبریز با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به طراحی الکترودهای درون -قشری شدند.
دام و طیور با واکسنهای ایرانی واکسینه میشوند
با وجود تمام توانمندیهای موجود در کشور و کهن بودن علم واکسن در طب ایرانی اسلامی، چند سالی است که ایران در این حوزه گامهای بلند و قابل قبولی برنداشته است. البته شاید راهاندازی شهر واکسن در نزدیک شهر قم بتواند زیرساختهای تولید و توسعه این علم را در کشور فراهم کند.