مشکل زبالههای الکترونیکی از میان میرود
حجم عظیمی از زبالههای الکترونیکی را تصور کنید که هر روز نیز بر میزان آن افزوده میشود. به نظر شما محیط زیست تا کجا گنجایش هضم این همه زبالههای مسموم را خواهد داشت؟ این درحالیست که این زبالهها در حقیقت گنج مخفی هستند و بازیافت آنها بسیار اقتصادی است.
با امضای موافقتنامه همکاری؛
چرخ کارخانه نوآوری استان البرز به حرکت در میآید
با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری و استاندار البرز؛ موافقتنامه راهاندازی و آغاز بهکار «کارخانه نوآوری» البرز به امضا میرسد تا زیستبوم نوآوری و کسب و کارهای دانشبنیان این استان رونق بگیرد.
دستگاه کمک ناوبری «ایرانساخت» میشود
ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی فراخوانی اعلام کرده است که از طرحهای خلاقانه و برتر در حوزه طراحی و تولید بومی دستگاه کمک ناوبری DME حمایت میکند.
با ایدههای فناورانه به کاهش آلایندهها کمک میکنیم
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است که فناوریهای نوین زیستی میتواند به کاهش آلایندههای محیط زیست کمک کند. آلایندههایی که سلامت انسان و محیط زیست را به خطر انداخته است.
ارتباط ارگانیک بازار دارایی فکری و زیست بوم نوآوری
فرهاد کیا شمشکی
توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:
تولیدکنندگان محتوا مورد حمایت قرار میگیرند
برنامههای ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سیستان و بلوچستان از جمله نمونههای موفق ایجاد بستر کار آفرینی در عرصه صنایع خلاق محسوب میشود. شرکت تولید محتوای هوشمند نگاره ایما یکی از شرکتهای خلاق مستقر در مرکز نوآوری صنایع خلاق سیستان و بلوچستان است که پس از توسعه زیست بوم در استان شکل گرفت.
دومین فراخوان طرحهای پژوهشی مشترک ایران و روسیه منتشر شد
دومین فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی مشترک میان محققان ایرانی و روسیه منتشر شد تا شاهد توسعه فعالیتهای علمی و فناورانه میان محققان دو کشور باشیم.
سفر معاون علمی و فناوری رییسجمهوری به بندر ماهشهر
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری برای افتتاح فاز دوم پتروشیمی تخت جمشید، حضور در مراسم انعقاد قرارداد بومی سازی 10 کاتالیت پتروشیمی و بازدید از واحدهای فناور منطقه آزاد اروند به بندر ماهشهر سفر کرد.
داده نما: چتری برای حمایت از پژوهشگران
تاثیر علم و فناوری بر زندگی بشر موضوعی غیر قابل انکار است. تحقیقات علمی و فناورانه محققان و پژوهشگران در تمام دنیا بر شتاب این تاثیرگذاری میافزاید. آنچه مسلم است در این مسیر محقق نیاز به حمایت دارد.
با مشارکت بیش از 140 شرکت دانشبنیان
توسعه فناوریهای حوزه آب سرعت گرفت
در حال حاضر بیش از 140 شرکت دانشبنیان در حوزه آب مشغول فعالیت هستند تا به کمک آنها توسعه فناوریها در این حوزه با شتاب بیشتری انجام شود.