امید به درمان بیماران سرطانی با روشهای مهندسی بومی افزایش یافت
یک شرکت دانش بنیان از سال 95 به عنوان یکی از برجسته ترین تیمهای تولید داروی نو ترکیب در کشور با هدف ارتقاء سطح سلامت بیماران از طریق ارائه محصولات نو ترکیب و بیوسیمیلار تاسیس شد.
کشت انگور در خاکهای شور امکانپذیر شد
محققان دانشگاه تهران با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با انجام پژوهشی ژنوتیپهای انگور مقاوم به شوری را مشخص کردند.
با کمک نسخه دوم نقشه راه فناوریهای دریایی ایران؛
دستیابی به اهداف سند توسعه دریایی کشور تسهیل میشود
امروزه اغلب سازمانها برای ترسیم آینده ای روشن برای خود از نقشه راه بهره می گیرند. کشورهای توسعه یافته و صنعتی مسیر پیشرفت خود را در اغلب صنایع پایه و کلیدی مشخص کردهاند و کلیه برنامه ریزی ها، تصمیم گیری ها و تخصیص منابع را بر آن پایه گذاری می کنند.
اختتامیه چهارمین دوره مسابقات فن آورد
اختتامیه چهارمین دوره مسابقات فن آورد روز پنجشنبه 16 اسفندماه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برگزار شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در جمع خبرنگاران در رویداد فنآورد:
تحریمها تعداد شرکتهای دانشبنیان را کاهش نداد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در جمع خبرنگاران،گفت: در شرایط تحریم تعداد شرکتهای ما رشد داشتهاند و این اتفاق مانعی برای ما ایجاد نکرده است.
با برگزاری مسابقات کنست؛
ماهوارههای دستساز دانشجویان با یکدیگر رقابت میکند
هفته آینده فرودگاه ایوانکی استان سمنان شاهد و ناظر پرواز کاوشگرهای فضایی کوچک و دست ساز دانشجویان ایرانی است، کاوشگرهایی که ماموریت ماهواره ای خود را به انجام می رسانند و به زمین باز می گردند.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:
حوزههای اولویتدار کشور بستری برای نقشآفرینی اکوسیستم استارتاپی است
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نخستین رویداد "نوروز نوآوری"، بر ضرورت استفاده از پتانسیل اکوسیستم جدید مبتنی بر دانش و فناوری در حوزههای اولویتدار کشور تأکید کرد.
دبیر ستاد توسعه حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:
حوزه فعالیت استارتاپ ها باید متحول شود
دبیر ستاد توسعه حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت : درصورت عدم ورود استارتاپ ها به حوزه های جدید به جز فعالیت در حوزه خدماتی دچار شکست می شوند .
دریچههای امید برای مبتلایان به ایدز گشوده شد
آلام میلیون ها مبتلا به ایدز همواره محققان را بر آن داشته تا در زمینه کاهش رنج این بیماران وارد میدان شوند اما به تازگی خبری جدید از درمان این بیماری منتشر شد.
با کمک رویداد رهزیست؛
بانک چالشهای واقعی زیستی در کشور ایجاد شد
گستردگی کاربرد زيست فناوري (بيوتكنولوژي) در سال های اخیر به حدی رسيده است که اقتصاد، بهداشت، درمان، محیط زیست، کشاورزی، صنعت، تغذیه و سایر جنبههای زندگی بشر را تحت تاثیر داده است.