بازدید از پردیس؛ ستاری: سهم شرکتهای دانشبنیان و خلاق در حوزه فناوری اطلاعات از زیستبوم نوآوری افزایش مییابد/ زارعپور: توسعه کسب و کارهای حوزه خلاق و دیجیتال را با همکاری معاونت علمی دنبال میکنیم
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان بازدید از ناحیه نوآوری پردیس، با شرکتهای دانشبنیان و خلاق فناوری اطلاعات و ارتباطات به گفتوگو نشستند.
تجاریسازی محصولات ایرانساخت برای شرکتهای دانشبنیان آسان شد
شرکتهای دانشبنیان در راستای تجاری سازی برای دریافت ضمانت نامه و تسهیلات چالشهایی دارند که با صندوق های توسعه فناوری، برطرف میشود.
نوآوری ایرانی| تصویربرداری نوری پیشرفته از جریان خون مغزی ممکن شد
تامین ابزارها و دستگاه های جدید مورد نیاز در حوزه علوم شناختی، گشایش های بسیاری را در حوزه دانش فوتونیک کشور فراهم آورده است.
24هزار طرح فناورانه توسط پژوهشگران ایرانی ارائه شد
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در قالب ارائه حمایتها به پژوهشگران تحت پوشش صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران راه توسعه پژوهشهای فناورانه را هموار کرد.
فناوری همگرا | آزمایش سیار خون با دستگاه ایرانساخت ممکن شد
پژوهشگران فناوریهای همگرا دستگاهی تولید کردهاند که با یک قطره خون، 19 پارامتر خونی فرد را به سرعت اندازه گیری می کند.
رویداد | ششمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر برگزار میشود
ششمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر ایران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 29 و 30 آبانماه سال جاری برگزار میشود.
700 پژوهشگر در حوزه علوم مغز به توسعه مرزهای دانش کمک کردند
آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، مرکزی پیشرفته است که با حضور پژوهشگران این حوزه، آینده علمی و تحقیقاتی این شاخه از علم را مترقی خواهد کرد.
2300 محصول ایرانساخت در حوزه اقتصاد دیجیتال نیاز جامعه را تامین میکند
اقتصاد دیجیتال که به آن اقتصاد اینترنت هم گفته می شود، اقتصادی است که پایه آن بر تراکنش ها و تعاملات اینترنتی گذاشته شده است.
دانشبنیان| نقشهکشی نوین با نرمافزاری بومی ممکن شد
یک شرکت دانش بنیان نرمافزاری تولید کرده که مختص مهندسین عمران برای گرفتن نقشههای سازههای بتنی و فولادی در کارهای ساختمانی است.
50 سامانه حملونقل هوشمند در کشور شناسایی شد؛ تعیین 7 حوزه فناورانه
با بررسی سامانههای پیادهسازی شده در شهرهای مختلف، 50 سامانه حملونقل هوشمند شناسایی شد. 13 سامانه در مرحله پیادهسازی، 20 سامانه به شکلی محدود اجرا شده و 17 سامانه دیگر نیز هنور به مرحله اجرا نرسیدهاند.