توسعه مهاجرتهای بازگشتی| چگونه زمینه جذب دانشجویان بینالملی فراهم میشود
مهاجرتهای بازگشتی از مفاهیمی است که جایگاهش در مهاجرتهای بینالمللی مورد توجه قرار گرفته است. به همین سبب ایجاد ظرفیت برای بازگشت و جذب نیروی انسانی توانمند در اولویت کشورهای خواهان پیشرفت قرار دارد.
آزمایشگاه علوم شناختی راهاندازی شد تا دانش و فناوری توسعه یابد
توسعه دانش و فناوری شناختی، یکی از اولویتهایی به شمار میرود که ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی با حمایت از آزمایشگاهها دنبال میکند.
با تلاش 178 مجموعه آزمایشگاهی فناوریهای کشاورزی و محیط زیست ارتقا یافت؛ اشتراکگذاری 4 هزار دستگاه
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان یکی از حامیان توسعه فناوری در عرصه های مختلف از تلاش 178 مجموعه آزمایشگاهی فعال در حوزه کشاورزی و محیط زیست پشتیبانی کرد.
فرصتهای همکاری میان چین و ایران بیشتر میشود؛ توسعه هوش مصنوعی نقطه اشتراک این همکاریها
فراخوان فرصتهای همکاری تجاری و فناوری ایران و چین در حوزه هوش مصنوعی منتشر شد. این همکاریها منجر به توسعه این فناوری و تعریف طرحهای مشترک میان دو کشور می شود.
ایران در جمع کشورهای تولیدکننده پمپهای فشارقوی برای آبشیرینکن قرار گرفت
معضل کمبود آب شرب و تحریم دستگاههای آبشیرینکن سبب شد تا متخصصان داخلی موفق به تولید و رونمایی از نمونه بومی از پمپهای فشار قوی مورد استفاده در آبشیرینکن شوند.
زیستبوم دریایی کشور با فعالیت 49 شرکت دانشبنیان و خلاق توسعه یافت
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ زیستبوم دریایی کشور با فعالیت مراکز نوآوری، شتابدهندهها و ۴۹ شرکت دانشبنیان و خلاق توسعه یافت.
دانشبنیان| تابلوهای برق عایقشده با گاز به بازارهای بینالمللی راه یافت
تابلوها دستگاهی است که در شبکه توزیع برق به کار گرفته می شود که عایق بندی این تابلوها به وسیله گاز سبب می شود تا توزیع برق با مشکل مواجه نشود.
مجلس و زیستبوم خلاق| شرکتهای خلاق ظرفیت اشتغالزایی بسیاری بالایی دارند
یک نماینده مجلس ضمن اشاره به خصوصیتهای بارز شرکتهای خلاق در توسعه اقتصادی آنها را واحدهای با پتانسیل بالای اشتغالزایی دانست.
دانشبنیان| کودکان از محیط مجازی ایمن بهرهمند شدند
یکی از دغدغههای والدین در استفاده فرزندشان از تلفنهای همراه، سلامت و امنیت این بستر است، چالشی که فعالان فناور یک شرکت دانشبنیان راهکاری برای آن ارائه دادهاند.
800 محقق در حوزه فناوری نانو حمایت شدند؛ پرداخت حمایتهای تشویقی
طی یک سال گذشته بیش از 27 میلیارد ریال حمایت تشویقی از سوی معاونت علمی و فناوری به پژوهشگران حوزه نانو پرداخت شد.