فناوری‌های ایران در حوزه آب و فاضلاب صادر می‌شود

فناوری‌های ایران در حوزه آب و فاضلاب صادر می‌شود


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 78641
با حمایت کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب، توانمندی‌های فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایرانی به هیأت کنیایی ارائه شد.

در نشستی که به میزبانی این کانون و با حضور جمعی از فعالان فناور شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برگزار شد، هیئتی 10نفره از کنیا در حضور مسئول مربوطه از وزارت خارجه با توانمندی‌های زیست‌بوم نوآوری کشورمان در حوزه آب و فاضلاب آشنا شدند تا زمینه ورود این فناوری‌ها به کنیا فراهم شود.

عبدالرضا مجدالدین مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این نشست هدف از شکل‌گیری این کانون‌ها را تکمیل زنجیره ایده تا بازار در حوزه‌های مختلف فناوری و صنعت دانست و گفت: این کانون‌ها که در ابتدا با استفاده از ظرفیت‌های دولتی تاسیس شدند، مسیر خود را با تمرکز بر بخش خصوصی اصلاح کردند.

وی با اشاره به بازارسازی و رفع نیازهای فناورانه به عنوان محوری‌ترین فعالیت کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازاردر دور جدید، ادامه داد: این کانون‌ها در حوزه‌های حیاتی و راهبردی شکل می‌گیرند و ناظر به توسعه بازار و رفع نیازهای فناورانه، ظرفیت لازم برای ایجاد اشتغال و ارزش افزوده را فراهم می‌کنند.

 

وی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب را یکی از همین کانون ها برشمرد و افزود: در حال حاضر کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار حوزه آب و فاضلاب، در کنار 25 کانون دیگر،در مسیر توسعه بازارهای داخلی و بین‌المللی، رفع نیازهای فناورانه و هم‌افزایی میان فعالان این حوزه فعال است.

ایجاد زیست‌بومی برای فعالان دانش صنعت و بازار آب و فاضلاب

در بخش دیگری از این نشست علی اصغر قانع رئیس کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار آب و فاضلاب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از برنامه‌های این کانون برای بازارسازی و  ارائه توانمندی‌های فناورانه ایران‌ساخت در ابعاد بین‌المللی گفت و ادامه داد: این کانون که نهادی غیر انتفاعی بوده و زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعال است، تلاش می‌کند تا ضمن هم‌افزایی همه ارکان صنعت آب و فاضلاب، دانش این حوزه را به فناوری پیوند دهد و راه‌کارهای اثربخشی را برای حل مشکلات این صنعت ارائه کند.

قانع، با اشاره به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق فعال در حوزه آب و فاضلاب رفع موانع پیش روی توسعه فناورانه و مسایل موجود در صنعت آب و فاضلاب از دیگر اهداف ایجاد این کانون است.

 

وی ایجاد تعامل و هم‌افزایی میان بخش‌های اثرگذار زنجیره دانش تا محصول این حوزه را یکی از مهم‌ترین اهداف کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار این حوزه دانست و گفت: شکل‌دهی و توسعه نظام ملی نوآوری در کنار کمک به بهبود تعامل میان نهادهای عرضه و تقاضای فناوری‌های مرتبط را دنبال می‌‌کند.

 

رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب از قابلیت‌های رقابتی شرکت‌های داخلی فعال در این حوزه گفت و ادامه داد: این کانون با ایجاد مزیت رقابتی مبتنی بر فناوری و نوآوری در سطح بنگاه‌های تولیدی و خدماتی و بهبود فضای کسب‌وکار کشور در حوزه آب و فاضلاب زمینه را برای بازارسازی داخلی از یک سو و ایجاد بازار در ابعاد بین‌المللی ایجاد کرده است. بر همین اساس، نیز با هماهنگی شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق فعال در حوزه آب و فاضلاب، بستری ایجاد شد که دستاوردهای ایران‌ساخت به مسئولان و مشتریان بالقوه این فناوری از کشور کنیا معرفی شود.

 

معرفی دستاوردهای 10 شرکت دانش‌بنیان

در این نشست که با حضور مدیران و دست‌اندرکاران شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق حوزه آب و فاضلاب برگزار شد، کارشناسان کنیایی با توانمندی شرکت‌ها در حوزه نمک‌زدایی، تصفیه آب و فاضلاب، تجهیزات آب‌رسانی و سایر فناوری‌های ایران ساخت این حوزه آشنا شدند.

همچنین در این نشست، زمینه تعامل و ورود فناوری‌ شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به کشور کنیا فراهم شد و موافقت‌های لازم صورت گرفت.

 

مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

#24

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
همکاری‌ ایران و کنیا برای توسعه فناوری‌های آب و فاضلاب بیشتر می‌شود؛ فرصتی برای صادرات محصولات ایران‌ساخت
همکاری‌ ایران و کنیا برای توسعه فناوری‌های آب و فاضلاب بیشتر می‌شود؛ فرصتی برای صادرات محصولات ایران‌ساخت
00/07/18 - 12:36
آب سالم؛ فاضلاب با ماده‌ای دانش‌بنیان تصفیه می‌شود
آب سالم؛ فاضلاب با ماده‌ای دانش‌بنیان تصفیه می‌شود
99/06/29 - 08:24
 مشکلات تأمین آب شرب روستاهای استان خوزستان رفع می‌شود
مشکلات تأمین آب شرب روستاهای استان خوزستان رفع می‌شود
98/03/21 - 13:40
بیشتر بخوانیم