قفل سخت‌افزاری «ایران‌ساخت» شد

قفل سخت‌افزاری «ایران‌ساخت» شد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 47956
قفل سخت افزاری (Hardware Lock) یا دانگل (Dongle) وسیله‌ای الکترونیکی است که برای ایجاد امنیت بیشتر برای نرم افزار و جلوگیری از کپی شدن غیرقانونی آن طراحی و ساخته شده است.

 

فروشندگان نرم افزارهای گران قیمت همراه با نرم افزار خود یک قفل سخت افزاری نیز به کاربران ارائه می دهند؛ از آنجایی که کپی کردن سخت افزار بسیار دشوارتر از کپی کردن نرم افزار است، قفل سخت افزاری می‌تواند تا حد زیادی از دسترسی غیرقانونی افراد غیرمجاز به نرم افزار جلوگیری کند.

یک شرکت دانش‌بنیان در کشور کار طراحی و تولید این قفل سخت افزار را به دست گرفته و به گفته مدیرعامل این شرکت توانسته 95 درصد بازار کشور را در اختیار بگیرد.

 شرکت دانش‌بنیان «منشور سیمین» علاوه بر تولید قفل سخت افزار محصولات همچون صندوق مکانیزه فروشگاهی، کالر آیدی (Caller ID) تکنو کالر، قفل  Tiny HID و تجهیزات مختلف اتوماسيون صنعتي را تولید و به بازار عرضه می‌کند.

امیر حسین محمودی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «منشور سیمین» درباره قفل سخت افزاری Tiny Plus تولیدی این شرکت گفت: این محصول با بهره‌گیری از آخرین مسائل و الگوریتم‌های امنیتی طراحی و تولید شده است.

وی ادامه داد: این محصول دارای یک  پردازنده 32 بیت صنعتی ARM است و سرعت پردازنده آن 48 مگاهرتز و ولتاژ کاری 3.3 ولت است.

این فعال فناور افزود: این محصول قابلیت تعریف Password به تعداد 16 کاراکتر را داراست و امکان تعریف ID Special به تعداد 16 کاراکتر و اختصاصی برای هر مشتری توسط شرکت (بدون امکان حذف یا تغییر) وجود دارد.

محمودی به دیگر ویژگی‌های این محصول اشاره و بیان کرد: این قفل سخت افزار دارای Active X محافظت شده جهت ارتباط نرم افزار با قفل است و با تمامی نسخه‌های ویندوزهای 64 بیتی و 32 بیتی سازگاری دارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «منشور سیمین» همچنین به دیگرمحصول تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از محصولات این شرکت صندوق مکانیزه فروشگاهی است.

وی ادامه داد: صندوق فروشگاهی یک دستگاه مکانیکی و یا الکترونیکی برای محاسبه و ثبت خرید و فروش معاملات، و یک کشو پیوست شده برای ذخیره پول نقد است.

همچنین صندوق فروشگاهی یک قبض رسید برای مشتری چاپ می‌کند. صندوق‌های فروشگاهی مدرن با تجهیزاتی مانند بارکد اسکنر و فیش پرینترهای حرارتی بدون نیاز به ریبون و جوهر مجهز شده‌اند در عین حال پوزهای بانکی می‌توانند به راحتی به صندوق متصل شوند.

محمودی بیان کرد: صندوق‌های فروشگاهی  با 2 سیستم عامل اندروید و سیستم عامل ویندوز طراحی و تولید می‌شود.

به گفته این فعال فناور، در نوع تولید شده  با سیستم عامل اندروید، تمامی فناوری‌های اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, Bluetooth  و Wi-Fi را پشتیبانی می‌كند.

محمودی ادامه داد: اندروید از سخت افزارهای مختلف همچون GPS  و دوربین‌های متنوع پشتیبانی می‌كند و تصاویر و فایل‌های گرافیكی بوسیله OpenGL  پردازش می‌شوند كه كیفیت بالاتری خواهند داشت.

وی همچنین به معرفی صندوق فروشگاهی با سیستم عامل ویندوز پرداخت و بیان کرد: این مدل دارای کالر آیدی، پرینتر 80 میلی متری، پورت USB و در صورت نیاز بارکد خوان است

این فعال فناور اضافه کرد: این محصول دارای حافظه داخلی 32 گیگابایت است و قابلیت اضافه شدن تا 64 گیگابایت را دارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «منشور سیمین» بیان کرد: با تولیدات این شرکت برای 30 نفر به طور مستقیم اشتغال‌زایی شده است.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

 

پایان پیام/

 

 


 

اخبار مرتبط

 

*ساخت محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بر اساس نیازهای داخلی کشور

*صرفه جویی ارزی با ساخت کیوسک های بانکی

*دستگاه سی‌تی‌اسکن 4بعدی ایران‌ساخت به کمک سرطان می‌آید

*ایران به تولید پروفیل‌های نازک در صنعت اکستروژن مجهز می‌شود

*فناوری نوین به کمک نارسا خوانی آمد

 


تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم