ماندگاری نان‌های مصرفی با بهبوددهنده‌های طبیعی افزایش یافت

ماندگاری نان‌های مصرفی با بهبوددهنده‌های طبیعی افزایش یافت


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 50496
کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی، دستگاه گوارش، کلسترول بالای خون و حتی سرطان با تامین فیبرهای غذایی امکانپذیر است. سبوس غلات منبع غنی از این فیبرها محسوب می‌شوند. فیبرهایی که با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان داخلی در کشور تولید و در اختیار تولیدکنندگان و مصرف کنندگان قرار گرفته است.

 

 سبوس غلات علاوه بر منابع فیبری، حاوی پروتئین‌های های با کیفیت بالای تغذیه‌ای (آلبومین و گلوبولین)، آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات زیست فعال نظیر اسیدهای فنولیک، فیتو استرولها، توکوفرولها، توکوتری انولها و فولاتها است.

با توجه به این‌که مصرف سبوس خام غلات برای مصرف انسانی ممنوع است و خطراتی برای سلامتی دارد، شرکت دانش بنیان پارسیان آنزیم ایرانیان با تخمیر سبوس غلات کاری کرده که علاوه بر کاهش اسید فیتیک این سبوس‌ها، ویژگیهای کیفی فرآورده‌های نانوایی مانند حجم مخصوص و بافت فرآورده ها را هم بهبود ببخشد.

 آن طور که سیدهادی رضوی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، می گوید: تخصص شرکت پارسیان آنزیم ایرانیان، تولید و فروش محصولات صد در صد طبیعی برای  بهبود کیفیت، طعم و ارزش تغذیه‌ای محصولات آردی است. مشتریان ما کارخانجات تولید کننده انواع نانهای حجیم، نیمه حجیم و مسطح، ماکارونی، محصولات آردی شیرین مانند اشترودل، کیک، کلوچه، بیسکوییت، و نان‌های صنعتی و سنتی هستند.

این شرکت با بهره‌گیری از دانش روز دنیا و نیروهای متخصص برای اولین بار در ایران موفق به تولید محصولی منحصر به فرد با نام «ساورپلاس» شده و این محصول را با قیمت و کیفیت مناسب دراختیار مصرف کنندگان قرار داده است.

به گفته این فعال دانش بنیانی، تولید این محصول دردنیا به دلیل فناوری بالا فقط دراختیار تعداد محدودی شرکت است.. ویژگی های ساورپلاس این است که با توجه به نوع محصول نهایی (نانهای سنتی وصنعتی) فرموله شده و نانوایان در بخش سنتی نیز می توانند از این بهبود دهنده طبیعی به راحتی استفاده کنند و محصولی با کیفیت بسیار بالا را تولید کنند.

وی ادامه داد: محصولات ما شامل انواع خمیر ترشهای لاکتیکی گندم، جو، جوی دوسر و همچنین انواع محصولات سبوس تخمیری و جنین گندم تخمیری می شود که برای اولین بار در ایران تولید شده است.

 

شکستن انحصار تولید

محصولات این شرکت دانش بنیان داخلی فقط توسط چند شرکت محدود در خارج از کشور که فناوری‌های پیچیده آن را داشتند تولید می شد و ایران هم یک واردکننده صرف بود؛ اما با دست یابی این شرکت به فناوری تولید این محصولات، ایران هم به جرگه کشورهای دارای این فناوری پیوست.

همه این محصولات پرکاربرد و انحصاری با تلاش 10 نیروی تحصیل کرده داخلی تولید می‌شود. به گفته مدیر عامل این شرکت، در حال حاضر 10 کارمند به صورت مستقیم و ده‌ها نیروی کاری به صورت غیرمستقیم در بخش پخش و عرضه این شرکت مشغول به فعالیت هستند.

محصولات تولیدی شرکت دانش بنیان از کیفیت بالایی برخوردار است و می تواند به دیگر کشورها هم صادر شود. رضوی در این زمینه تاکید کرد: اگر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کمکمان کند می توانیم با ایجاد بازار محصولات خود در دیگر کشورها، تولیدات خود را توسعه دهیم.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/23

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم