متخصصان جوان ایرانی برای انجام تحقیقات علمی و فناوری به چین سفر می‌کنند
در قالب برنامه تبادل دانشمندان جوان چین؛

متخصصان جوان ایرانی برای انجام تحقیقات علمی و فناوری به چین سفر می‌کنند


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 34435
با توافق میان معاونت علمی و وزارت علوم و فناوری چین، برنامه تبادل دانشمندان جوان برای رشد و توسعه همکاری های علمی و فناوری دو کشور و استفاده از ظرفیت های موجود دو طرف در سال 96 اجرایی شد.


 
با توافق میان معاونت علمی و وزارت علوم و فناوری چین، برنامه تبادل دانشمندان جوان برای رشد و توسعه همکاری های علمی و فناوری دو کشور و استفاده از ظرفیت های موجود دو طرف در سال 96 اجرایی شد. این سند در زمان سفر معاون نخست وزیر چین در اردیبهشت 96( آوریل 2017) به تهران توسط طرفین امضاء شد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تاکنون 11 متقاضی در فرآیند تبادل دانشمندان جوان چین شرکت کردند که اقدامات لازم برای اخذ پذیرش و تاییدیه های دو طرف انجام شده است و در حال انجام امور اخذ ویزا برای سفر به کشور چین هستند. اطلاع رسانی این برنامه از سوی بنیاد ملی نخبگان انجام می شود و تلاش شده تا افراد مستعد و علاقه مند جذب این برنامه شوند.   
شرایط متقاضیان شرکت در این برنامه شامل داشتن سن کمتر از 45 سال، تسلط کامل به زبان انگلیسی یا چینی و دارا بودن مدرک دکترای تخصصی و یا سابقه پنج سال کار تحقیقاتی می شود.
وزارت علوم و فناوری چین متعهد شده است برای هر یک از متقاضیان ایرانی مبلغ 500/12 یوان چین به صورت ماهیانه به همراه بیمه و شرایط مناسب زندگی مهیا کند. همچنین توافق شد در ابتدای اجرای برنامه تبادل دانشمندان جوان، متقاضیان ایرانی برای استفاده از این برنامه به طرف چینی معرفی شوند.
برنامه تبادل دانشمندان جوان از سال 2003 در مرکز تبادلات علمی و فناوری وزارت علوم و فناوری چین آغاز شده است و اکنون در محدوده همه کشورهای در حال توسعه اجرا می شود.
مرکز تبادلات علمی و فناوری وزارت علوم و فناوری چین دو ماموریت «توسعه روابط بین المللی علم و فناوری چین» و همچنین «مدیریت پروژه های بین المللی» را به عهده دارد. چین قصد دارد ذیل سیاست یک جاده یک کمربند در حوزه انسانی و فرهنگی متخصصان خارجی زیادی را به کشور خود جذب کند.
این مرکز ابراز امیدواری کرده است در این برنامه تعداد قابل ملاحظه ای از متخصصین کشورهای در حال توسعه شرکت کنند. افراد در این برنامه به مدت 6 ماه تا یک سال برای کار تحقیقاتی تمام وقت در موسسات پژوهشی متقاضی جذب و مستقر می شوند و حمایت ملی دریافت می کنند. حمایت مالی از دانشمندان جوان نیز برای اقامت کوتاه مدت در چین توسط این مرکز انجام می شود.
متقاضیان می توانند با مراجعه به وب سایت www.tysp.org ضمن اطلاع از شرایط پذیرش و عناوین تحقیقاتی موجود در سایت، اقدام به ثبت نام و ارتباط گیری با سازمان میزبان چینی کنند، پس از ثبت نام و درخواست پذیرش در سازمان های میزبان تحقیقاتی چینی، این سازمان ها اقدام به تایید موافقت خود به مرکز تبادل علم و فناوری وزارت علوم و فناوری چین می کنند و سپس دفتر تبادل فناوری معاونت علمی اقدام به بارگذاری تاییدیه طرف ایرانی در پروفایل متقاضیان می کند. در پایان فرآیند، مرکز تبادل علم و فناوری چین با توجه به تاییدیه طرف ایرانی اقدام به تایید و موافقت با درخواست متقاضی خواهد کرد.
پایان پیام/32






تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم