با توانمندی یک استارتاپ داخلی؛
هوش مصنوعی فیلم مورد علاقه کاربران را پیشنهاد میدهد
محققان دانشگاه شریف در استارتاپی موفق به راه اندازی سایت «سلام سینما» شدند که با بهره گیری از فناوری هایی همچون هوش مصنوعی پس از مدتی به کاربران فیلم مورد علاقه آنها را پیشنهاد می دهد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «سلام سینما». این نام استارتاپی در دانشگاه صنعتی شریف است. گروهی از جوانان که قصد دارند با راه اندازی این استارتاپ نقشی در اعتلا و غنی شدن فرهنگ جامعه در زمینه فیلم و سینما داشته باشند. این استارتاپ کمکی است تا آثار فاخر سینما به خوبی دیده شوند. هر آنچه مخاطب سینما نیاز دارد همچون معرفی فیلم، نقد، دانلود و اخبار دنیای سینما در «سلام سینما» موجود است و نخستین سایت سینمایی است که با استفاده از هوش مصنوعی به کاربر مطابق سلیقه اش پیشنهاد می دهد.
هادی راسخ لنگرودی مدیر این استارتاپ درباره فعالیت هایشان توضیح داد: 5 سال پیش این ایده راه اندازی سایت و اپلیکیشن در حوزه فیلم و سینما شکل گرفت تا به عنوان مرجع آنلاین این حوزه مطرح شود. در نهایت طی این مسیر منجر به ایجاد این استارتاپ و توسعه فعالیت هایمان شد. پس هدف تیم خلاق و پویای محتوای ما تحقق جامعیت و مرجع بودن سلام سینما است.
وی ادامه داد: کاربران علاقمند به سریال و فیلم ها با مراجعه به «سلام سینما» اطلاعات مورد نظر خود را پیدا می کنند. همچنین کاربران پس از تماشای فیلم یا سریال به آن امتیاز می دهند و نظرات خود را به اشتراک می گذارند. البته وجود نقدهای منتقدین نیز یکی دیگر از ویژگی های «سلام سینما» است.
به گفته این فعال استارتاپی، البته این سیستم مجهز به هوش مصنوعی است و پس از چند بار استفاده بر اساس رفتار کاری کاربر سیستم فیلم مورد علاقه را به آن پیشنهاد می دهد.
راسخ لنگرودی همچنین عنوان کرد: بیش از یک سال است که فروش فیلم نیز به مجموعه فعالیت هایمان اضافه شده است. بدین معنا که فروش فیلم محدود به «سلام سینما» نیست بلکه سایرین نیز با استفاده از خدمات ما تبدیل به پلتفرمی برای فروش می شوند.
مجتمع خدمات فناوری شریف با هدف حمایت، گردهم آوری و هم افزایی میان واحدهای خدمات فناوری دی ماه سال 92 با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح شد. البته با توجه به تاثير آن در ترويج فرهنگ كسب و كارهای دانش بنيان با حمايت صورت گرفته از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فاز دوم آن نيز در دی ماه سال 1394 به بهرهبرداری رسيد.
پایان پیام/25
Send to friends