واقعیت افزوده چیست؟
تعریف فناورانه در بخش اپتیک و لیزر؛

واقعیت افزوده چیست؟


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 36776
واقعیت افزوده یک نمای فیزیکی زنده مستقیم یا غیرمستقیم( و معمولاً در تعامل با کاربر) است که عناصری را پیرامون دنیای واقعی افراد، اضافه می‌کند.



واقعیت افزوده یک نمای فیزیکی زنده مستقیم یا غیرمستقیم( و معمولاً در تعامل با کاربر) است که عناصری را پیرامون دنیای واقعی افراد، اضافه می‌کند. این عناصر بر اساس تولیدات کامپیوتری که از طریق دریافت و پذیرش اطلاعات کاربر توسط سنسورهای ورودی مانند صدا، ویدئو، تصویر و ... است ایجاد می‌شود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ واقعیت رایانه‌ای مفهوم کلی واقعیت افزوده است، در واقعیت افزوده معمولاً چیزی کم نمی‌شود بلکه فقط اضافه می‌شود، همچنین واقعیت افزوده تا حدودی شبیه به واقعیت مجازی است، که توسط یک شبیه‌ساز، دنیای واقعی را کاملاً شبیه‌سازی می‌کند.
بر اساس این گزارش؛ درواقع وجه تمایز بین واقعیت مجازی و واقعیت افزوده این است، که در واقعیت مجازی کلیه عناصر درک شده توسط کاربر، ساخته‌شده توسط کامپیوتر هستند، اما در واقعیت مجازی بخشی از اطلاعاتی را که کاربر درک می‌کند در دنیای واقعی وجود دارند و بخشی توسط کامپیوتر ساخته‌شده‌اند.
گفتنی است؛ واقعیت ترکیبی ادغام دنیای واقعی و مجازی برای تولید محیط‌های جدید و تجسم‌هایی از اشیاء فیزیکی و دیجیتال است که در دنیای واقعی با یکدیگر تعامل دارند.
شبیه‌سازی دنیای واقعی با طراحی با عدسی‌های جدید
شرکت سیستم‌های دیداری شعاعی یا همان سیستم‌های پرتوافشان بصری،  که یکی از پیشگامان سنجش سیستم‌های بصری، بازرسی و رصد سیستم‌های نوری و دستگاه‌های نمایش است، از تولید عدسی‌های جدید" ای آر/ وی آر" در این شرکت خبر داد، که در نورسنج‌ها و رنگ‌سنج‌های تصویر در یک شرکت فناورانه و مشهور مورداستفاده قرار می‌گیرد.
طراحی عدسی‌های موردبحث به‌گونه‌ای است که این عدسی‌ها را قادر به شبیه‌سازی اندازه، موقعیت و میدان  دید چشم انسان می‌سازد. قسمت ورودی سیستم شامل یک دیافراگم در جلوی عدسی است که تصویربرداری را در داخل هدست های نزدیک به چشم دقیقاً در موقعیت مردمک چشم انسان نمایان می‌کند.
عدسی‌های " ای آر وی آر" موردبحث درواقع یکی از اجزای اپتیکی فرعی نصب‌شده بر روی نورسنج تصویر 16 تا 29 مگا پیکسلی پرو متریک و رنگ‌سنج تصویر پرومتریک هستند. با نصب مستقیم یک لیزر بر روی نورسنج یا رنگ‌سنج تصویر پرومتریک، این سنجش به‌سادگی قابل انجام است و این در حالی است که نصب مستقیم این عدسی‌ها بر روی سیتم های ارزیابی در حداقل زمان برای یکپارچه‌سازی و راه‌اندازی و بدون نیاز به تجهیزات اضافی و حتی تخصص بالا محقق می‌شود.
پایان پیام/32

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم