در قالب برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور انجام میشود
پذیرش محققان پسادکتری در حوزه مهندسی آب در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، برنامه «همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» که تحت عنوان connect شناخته میشود، به همت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری به منظور انتقال دانش، تجربه و تخصص متخصصان ایرانی به داخل کشور، برگزار میشود.
این برنامه با همکاری دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور، به عنوان پایگاه میزبان از همکاری متخصصان در قالب طرحهای مختلف نظیر برگزاری سخنرانی و کارگاه تخصصی، دوره پسادکتری، دوره فرصت مطالعاتی، همکاری به عنوان استاد مدعو و معین، تأسیس شرکت نوپا (استارتاپ)، نظام وظیفه تخصصی و ... حمایت میکند.
در همین راستا و طی توافقنامه منعقد شده بین مرکز تعاملات با دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی جهت همکاری به عنوان پایگاه میزبان، این پایگاه اقدام به پذیرش محقق پسادکتری کرده است؛ با توجه به این موضوع، محمدجواد استادمیرزا تهرانی، عضو هیئت علمی گروه آب دانشکده مهندسی عمران با سابقه تحصیل در خارج از کشور و تحقیقات نظری و کاربردی در زمینه مهندسی آب، محقق پسادکتری جهت انجام پروژههای تحقیقاتی با موضوعات زیر را جذب خواهد کرد:
1- مدلسازی عددی جریانهای دو فاز (مایع -گاز و مایع-جامد)
2- مدلسازی عددی سیلاب
3- ساخت تجهیزات اندازهگیری پارامترهای هیدرولیکی آزمایشگاهی و میدانی
مشخصات محقق مورد نظر جهت همکاری به شرح زیر است:
* دانشآموخته دکتری تخصصی در رشتههای فیزیک، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و محیطزیست یا رشتهها و گرایشهای مرتبط (برای موضوعات اول و دوم)، و مهندسی الکترونیک و مکاترونیک یا رشته و گرایشهای مرتبط (برای موضوع سوم)
* دارای پیشینهای قوی در انجام مدلسازی فیزیکی و عددی، بهطور ایدهآل در رابطه با مکانیک سیالات و هیدرولیک جریانهای تک و چند فازی (برای دو موضوع اول)
* تسلط به زبان انگلیسی به صورت نوشتاری و گفتاری (بهرهمندی دانش فنی به زبان انگلیسی ضروری است)
شرح مسئولیتهای در نظرگرفته شده برای جایگاه پیشنهادی محقق پسادکتری عبارت است از:
* محقق پذیرفتهشده بایستی دارای پیشینه پایه در مهندسی و یا فیزیک و دانش مکانیک سیالات و هیدرولیک باشد.
* داشتن مهارت در دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) برای دو موضوع اول و مهارت در برنامهنویسی با ++C (یا پلتفرمهای دیگر مانند Matlab، Python) و تجربه کار با نرمافزارهایی مانند LabVIEW و همچنین کار در آزمایشگاه برای موضوع سوم مزیت محسوب می شود.
* داشتن توانایی انجام تحقیقات با زمینه چندرشتهای و کار تیمی ضروری است، زیرا محقق مورد نظر در همکاری نزدیک با سایر اعضای تیم تحقیقاتی کار خواهد کرد.
تسهیلات ارائه شده توسط میزبان محقق پسادکتری شامل موارد زیر است:
گفتنی است گروه آب دانشکده مهندسی عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی یکی از گروههای با سابقه و پیشتاز در تحقیقات نظری و کاربردی در زمینه مهندسی آب و موضوعات مربوط به آن است. دانشکده مهندسی عمران این دانشگاه، به عنوان یکی از دانشگاههای برتر و پویای کشور، مجهز به زیرساختهای آزمایشگاهی و محاسباتی خوبی بوده و محیطی مناسب برای همکاریهای تحقیقاتی بین گرایشهای مختلف را فراهم کرده است.
مدت زمان قرارداد همکاری ۱۲ ماه است و محققان پسادکتری پذیرفتهشده از حقوق ماهانه معادل ۲۱ میلیون تومان به همراه اعتبار پژوهشی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان، متناسب با نوع پروژه جهت خرید تجهیزات و یا انتشار نتایج تحقیق در مجالات و شرکت در مجامع علمی بینالمللی و تخفیف ۹۰ درصد تا سقف ۱۰ میلیون تومان اعتبار برای استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی کشور (labsnet.ir) بهرهمند میشوند.
فضای استقرار و کامپیوتر شخصی مناسب، به همراه دسترسی به آزمایشگاه وکتابخانه، صدور کارتشناسایی، کارت ویزیت و همچنین دسترسی به امکانات ورزشی و رفاهی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی نیز به محقق پسادکتری اختصاص خواهد یافت.
مدارک مورد نیاز جهت پذیرش عبارتند از:
* انگیزهنامه (شرح چگونگی تناسب علایق تحقیقاتی، تجربیات گذشته و برنامههای آینده درخواستدهنده با موضوعات تحقیقاتی فراخوان)
* رزومه علمی به همراه دو توصیهنامه
متقاضیان جهت ثبت درخواست همکاری باید مدارک خود را در قالب PDF به ایمیل mohammad.tehrani@kntu.ac.ir ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک https://wp.kntu.ac.ir/mohammad.tehrani/ مراجعه کنند.
#15
Send to friends