گسترش فعالیتهای تحقیقاتی برای مقابله با اعتیاد
دوازدهمین کنگره بین المللی "دانش اعتیاد" با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی برگزار شد چرا که برای مقابله با این پدیده باید فعالیتهای علمی، تحقیقاتی در امر پیشگیری، درمان و توانبخشی گسترش یابد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دوازدهمین کنگره بین المللی "دانش اعتیاد" با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی گشایش یافت. اهمیت این رویداد از ان جهت است که معضل اعتیاد یک مشکل عمده در حوزه سلامت شناخته می شود و برای مقابله با این پدیده باید فعالیت های علمی، تحقیقاتی در امر پیشگیری ، درمان و توانبخشی گسترش یابد.
این رویداد که از 14 تا 16 شهریور ماه در مرکز همایش های رازی برگزار شد فرصتی مناسب برای تبادل تجارب و یافته های در حوزه های مختلف در ارتباط با دانش اعتیاد فراهم کرد تا فعالان این حوزه با حضور در آن به تعامل و ارائه آخرین دستاوردهای بپردازند. عوارض شناختی اعتیاد و راه های بازتوانی شناختی آن از موضوعات مهم در کنگره بین المللی دانش اعتیاد در اتین دوره بود.
به گفته، محمد تقی جغتایی مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی در امور آموزش و رییس دوازدهمین کنگره بین المللی "دانش اعتیاد" ارایه رویکرد سازنده در امر سیاست گذاری، پیشگیری و درمان این پدیده اجتماعی ضروری است که برگزاری این رویداد گامی در این حوزه است.
همچنین در این رویداد ده تن از محققان و متخصصان رشته های علمی مرتبط با دانش اعتیاد از کشورهای اروپایی، امریکا و استرالیا نیز شرکت داشتند تا تلاش ها براساس یافته های محققان، مکانیزم ها و روش های مناسب در امر پیشگیری از اعتیاد و نیز توانمندسازی معتادان تدوین و در سیاست گذاری ها مورد توجه قرار گیرد.
در این کنگره به دانشمندان و محققان جوان در حوزه های مختلف بواسطه انجام فعالیت های تحقیقاتی و ارایه راهکارهای مفید در امر پیشگیری از اعتیاد و بازتوانی شناختی مبتلایان به این معضل اجتماعی، دیپلم افتخار و جوایزی نیز اهدا شد.
این کنگره از سوی مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و شماری از مراکز پزشکی، تحقیقاتی، اجرایی برگزار شد.
انتهای پیام/25
Send to friends