تحریم‌ها تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان را کاهش نداد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در جمع خبرنگاران در رویداد فن‌آورد:

تحریم‌ها تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان را کاهش نداد


زمان مطالعه : 5 دقیقه
کد خبر : 42814
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در جمع خبرنگاران،گفت: در شرایط تحریم تعداد شرکت‌های ما رشد داشته‌اند و این اتفاق مانعی برای ما ایجاد نکرده است.

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در جمع خبرنگاران،گفت: در شرایط تحریم تعداد شرکت‌های ما رشد داشته‌اند و این اتفاق مانعی برای ما ایجاد نکرده است.

 

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در حاشیه بازدید از روند اجرایی آزمون استخدامی و در جمع خبرنگاران درباره آزمون استخدامی بخش خصوصی بیان کرد: در حال حاضر اتفاقات خوبی در حوزه تامین نیروی انسانی در شرکت ها افتاده است و استارت آپ‌ها در حال توسعه هستند.

 

وی ادامه داد: برنامه آزمون استخدامی که از سال‌ پیش کار خود را آغاز کرده است رشد و توسعه داشته و توانسته برای بسیاری از جوانان فرصت شغلی ایجاد کند.

ستاری با بیان اینکه هدف ما استعدادیابی و موقعیت شغلی برای افراد در شرکت‌های خصوصی است، گفت: امسال تعداد بیشتری از جوانان در شرکت‌های خصوصی جذب بازار کار می‌شوند و این اتفاق بسیار خوبی است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه پیش بینی می‌شود امسال 10 هزار نفر در بازار شغلی توسط این آزمون جذب بازار کار شوند، اظهار کرد: این جوانان می‌توانند برای خود آینده شغلی خوبی داشته باشند و در شرکت‌های خصوصی مشغول به کار شوند.

 

وی با اشاره به ظرفیت خوب شرکت‌های دانش بنیان برای ایجاد استخدام افزود: صفر تا صد این آزمون دست بخش خصوصی است و ما به عنوان دولت در این حوزه وارد نمی‌شویم و ابتکاری که از دو سال پیش آغاز شده می‌تواند توسعه اقتصادی و شغلی را به دنبال داشته باشد.

 

ستاری درباره حمایت‌هایی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها انجام می‌دهد، اظهار کرد: معاونت علمی به شتاب دهنده‌ها، استارت آپ ها و شرکت‌های دانش بنیان حمایت‌هایی را در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهد که البته باید بدانیم عمده این حمایت‌ها مالی نیستند بلکه حمایت‌های معنوی و زیست‌بومی از جوانان برای ادامه کارشان هدف اصلی ما است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره تحریم‌ها گفت: خوشبختانه در شرایط تحریمی تعداد شرکت‌های ما رشد داشته‌اند و با وجود اینکه تحریم روی مشکلات ارزی و اقتصادی تأثیر گذاشته است اما باز هم در این حوزه موفقیت‌های خوبی به دست آورده‌ایم و ما تمام این مشکلات تحریمی را پیگیری می‌کنیم.

 

ستاری با اشاره به صادرات گفت: صادرات شرکت‌های دانش بنیان خوب است و به طور قطع سال آینده به کشورهای همسایه و جنوب شرق آسیا هم صادرات را انجام می‌دهیم و پایگاه‌های صادراتی ایجاد می‌شوند.

 

ایده استارتاپی موفق هفته ای ۱۰ درصد رشد دارد

 

همچنین ستاری با حضور در چهارمین دوره رویداد فن آورد، گفت: یک ایده خوب و موفق استارتاپی باید هفته ای ۱۰ درصد رشد داشته باشد، در غیر این صورت، موفقیتی حاصل نشده است.

 

معاون علمی و فناوری با اشاره به وجود استارتاپ های موفق در کشور، بیان کرد: در ایران استارتاپ هایی وجود دارند که هفته ای ۱۰ درصد رشد می کنند، این استارتاپ ها می توانند آینده ای روشن داشته باشند و به اقتصاد کشور نیز کمک کنند.

وی افزود: استارتاپ هایی که رشد چندانی ندارند صد در صد ایده خوبی نداشته اند و مشکل آنها هیچ ربطی به کمبود اعتبار و سرمایه ندارد.

به گفته ستاری، اگر ایده یک استارتاپ خوب و خلاقانه باشد سرمایه گذاران برای ورود به آن رغبت خواهند داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: فن آورد نمونه یک استارتاپ موفق، قوی و منحصر به فرد در دنیا است که برای تامین نیروی انسانی متخصص برای شرکت های دانش بنیان تلاش می کند.

وی ادامه داد: نیروی انسانی سرمایه اصلی اقتصاد دانش بنیان است و تامین این نیروی متخصص توسط یک استارتاپ قابل تحسین و منحصر به فرد است.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه نیروی متخصص جایگزینی ندارد، عنوان کرد: نیروی متخصص کسی است که جایگزینی ندارد و نمی توانیم برای این نیرو مابه ازایی پیدا کنیم. بنابراین معرفی چنین نیرهای متخصص و ماهری به شرکت های خصوصی یک کار علمی و ارزشمند است.

وی همچنین عنوان کرد: معرفی ۱۰ هزار نفر نیروی متخصص در سال به شرکت های دانش بنیان یک کار مهم و با اثرگذاری بالا برای کشور و جوانان است.

ستاری ادامه داد: نیروی توانمند و دارای دانش تخصصی به راحتی پیدا نمی شود و جایگزینی هم ندارد، بنابراین باید قدر چنین رویدادهای علمی و خلاقانه ای را بدانیم.

مجموعه رقابت‌های تخصصی فن‌آورد از سال 1393 با حمایت ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری  در رشته‌ هوش و به همت جمعی از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف راه‌اندازی شده است. هدف از برگزاری این رقابت، حل مسایل شرکت‌ها و سازمانها بدست متخصصان و نخبگان از طریق ارتباط صنعت و دانشگاه شکل گرفته است.

در چهارمین دوره مسابقات فن آورد که در سه حوزه اصلی مدیریت، ICT و صنایع خلاق (هنر) برگزار شد.

شایسته یادآوری است در دوره های پیشین این مسابقات مجموعه 15هزار نفر و در دوره چهارم 14هزار و600نفر شرکت داشته اند.

دومین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی نیز با حمایت ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، موسسه کار و تامین اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صدا و سیما و غیره با مشارکت ۱۳۰ هزار نفر داوطلب در تهران برگزار شد.

این آزمون با هدف استفاده از راهکارهای دانش بنیان و تسهیل شرایط اشتغال جوانان کشور از طریق سنجش مهارت های تخصصی و معرفی آنها به شرکت های صنعتی، تجاری و فناور برگزار می شود.

نخستین دوره این آزمون سال ۹۶ با حضور ۶۰ هزار نفر برگزار شد و در نهایت ۸ هزار و 200 نفر برای اشتغال به شرکت ها معرفی شدند.

 

 

پایان پیام/۲۳

 

 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم