قرنطینه و چالشهای دانشجویان بینالمللی؛ بسیاری از متقاضیان نیازمند تعامل هستند
نقش مشاوران مراکز آموزش و دانشگاهها در بهبود سلامت روانی دانشجویان بینالمللی که ناشی از قرنطینه و محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کووید19 امکان تحصیل را از دست دادند، موضوع گفتوگویی پژوهشی بود که توسط جمعی از فعالان حوزه سلامت و مهاجرت بینالمللی قرار گرفت.
کارشناسان معتقد هستند که مشاوره های مرتبط با مشکلات ناشی از همه گیری ویروس کرونا، مزایای زیادی به همراه داشته است، این موضوع تعامل میان دانشجویان بینالمللی و فضای پیرامونی را بهبود میبخشد.
پیش از همه گیری ویروس کرونا، ورود دانشگاهیان به محیط دانشگاه بیشتر بود. این فضا امکان برخورداری از مشاورهها را افزایش میداد اما اکنون با فراهم شدن امکان مشاوره آنلاین، استقبال از این ظرفییت، افزایش یافته است.
مواردی مانند بورسیه تحصیلی، بودجه ، مشاغل و چالشهای سفر در این گفتوگوهای آنلاین مطرح میشوند. دانشگاهیانی که به سادگی نمی توانستند قبلاً سفر کنند ، "اضافه کرد.و مشکلات مهاجرت بینالمللی از چالشهایی هستند که در مشاورهها مطرح میشوند.
این اقدام آنلاین فرصت های بیشتری برای دانشجویان و افزایش تعامل ایجاد می کند.اگرچه دانشگاهها مجبور به ادامه این روند و عدم پذیرش دانشجویان هستند، اما این روند به سلامت روان آنان کمک کرده اگرچه به گفته متخصصان، چالشهایی نیز وجود داشته است.
بدیهی است که ارتباطهای آنلاین، جای ارتباطات انسانی و تماس های رو در رو را نمیگیرد، اما کار بسیاری از مزایای تعامل را در دوران محدودیتها به همراه دارد.
فناوری و سیستم عامل ها هرگز جایگزین این واقعیت نمی شوند که انسانها از طریق تعامل به حل مشکلات میپردازند، به ویژه دانشجویان و مشاوران و خانواده ها و نمایندگان دانشگاه اما مزایای فناوری به حل بخشی از این مشکلات کاهش یافته است.
منبع: پایگاه خبری پای نیوز
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/24
Send to friends