شرکتهای خلاق در توسعه اقتصادی و فرهنگی نقشی تعیینکننده دارد
محمد تقی نقد علی نماینده مردم حوزه انتخابیه خمینی شهر گفت: یکی از محوریترین دلایل رشد و ترقی یک جامعه بر رشد علمی و فناوری در آن جامعه استوار است. عدم پیشرفت یک اجتماع انسانی و یک ملت در حوزههای فناورانه و علوم مختلف، به سادگی موجب عقب افتادن آن کشور در زمینههای مختلف خواهد شد.
این عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، افزود: با توجه به لزوم توجه به بسترهای علمی و زیستبوم نوآوری در کشور، نظام و سیاستهای کلان بالادستی توجه ویژه و دارای اولویتی به اکوسیستم دانشبنیان و صنایع نرم و خلاق کشور دارد.
عضو قوه مقننه جمهوری اسلامی ایران، ضمن تاکید بر اهمیت توجه مبتنی بر کارشناسی به حوزههای علمی و فناوری محور، گفت: شرکتهای دانشبنیان، خلاق و استارتاپهای مستقر در پارکهای علم و فناوری، شهرکهای علمی و تحقیقاتی و مراکز دانشگاهی و شهری، برای پیمودن راه رشد تبدیل شدن به یک واحد اقتصادی مولد و فناور، نیازمند بستههای حمایتی ویژه خود هستند.
نقدی علی با برشمردن برخی از نیازمندیهای این شرکتها، ادامه داد: مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان یکی از ارکان نظام و وظیفهای که بر عهده دارد، تلاش میکند تا با انجام کارشناسیهای لازم بسترهای حمایتی را برای رشد هر چه بیشتر فعالان دانشبنیان و خلاق کشور فراهم کند.
وی همچنین گفت: در حال حاضر طرح جهش تولید محصولات دانشبنیان در مجلس در حال بررسی است و بیشک میتوان نقش صنایع فرهنگی و شرکتهای خلاق و جوانان نوآور را نیز در زیر چتر حمایتی این قانون قرار داد. معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری میتواند نیازهای احصا شده در این حوزه را برای تدوین یک قانون پختهتر به کمیسیونهای مرتبط ارجاع دهد تا مورد واکاوی و بررسی قرار گیرد.
نقد علی که خود یکی از هادیان و امضاکنندگان محوری طرحهای و حمایتی در حوزه پژوهش و نوآوری در مجلس است، بیان کرد: به شخصه آمادگی دارم تا تمام تلاشم را به کار گیرم تا جوانان بیشتری جذب حوزه نواوری کشور شوند و مجلس نیز در این زمینه از ظرفیتهای قابل توجهی برخوردار است.
نماینده مردم حوزه انتخابیه خمینی شهرگفت: در خمینی شهر نیز بسترهای بسیار مناسبی برای حضور، رشد و توسعه شرکتهای خلاق و صنایع فرهنگی وجود دارد. وجود مجتمع دانشبنیان امام حسین (ع) در این شهر، موید این بسترهای مناسب است و با توجه به وجود استعدادهای نوآور در این خطه، امیدوار هستیم تا نهادهای اجرایی نیز توجه بیشتری به این بخش از کشور داشته باشند.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
پایان پیام/ 33
Send to friends