فرصت‌های همکاری ایران، روسیه و چین در زمینه فناوری نانو و میکروالکترونیک
در سمپوزیوم بین‌المللی «Nano-Micro ICR2025» بررسی شد؛

فرصت‌های همکاری ایران، روسیه و چین در زمینه فناوری نانو و میکروالکترونیک


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 102085
سمپوزیوم بین‌المللی «Nano-Micro ICR2025» با هدف بررسی جدیدترین پیشرفت‌ها در حوزه فناوری نانو و میکروالکترونیک، با همکاری مشترک ستاد توسعه فناوری نانو (INIC)، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و ۵ دانشگاه‌ صنعتی برتر کشور (UT۵) با موفقیت برگزار شد. این رویداد ویژه، بستری منحصر‌به‌فرد برای تبادل دانش و همکاری میان پژوهشگران، دانشگاهیان و متخصصان صنعت از ایران، چین و روسیه فراهم کرد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در این سمپوزیوم، طیف گسترده‌ای از موضوعات مرتبط با نانو مورد بحث و بررسی قرار گرفت که شامل نانومواد و کاربردهای آن‌ها، نانوزیست‌فناوری و نانوداروها، نانوالکترونیک و میکروالکترونیک و روش‌های پیشرفته ساخت و بررسی نانوساختارها بود.

چهره‌های برجسته علمی از دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی پیشرو جهان در این رویداد حضور داشتند. پروفسور گوانجون نیه از آکادمی علوم چین، بحثی را در خصوص استفاده از وزیکول‌های غشایی برای درمان‌های ایمنی تومور ارائه کرد.

پروفسور یوئه-آی میائو از دانشگاه دونگ‌هوا چین، به موضوع مکانیزم‌های انتقال یون در الکترولیت‌های کامپوزیتی فیبری پرداخت. پروفسور ایگور کودینوف از دانشگاه صنعتی سامارا روسیه، فناوری‌های پیرولیز برای تولید هیدروژن و نانومواد کربنی را معرفی کرد. همچنین، پروفسور اوگنی پارفنوف از دانشگاه علوم و فناوری اوفا، تحقیقات خود را در زمینه پوشش‌های بیومیمتیک برای ایمپلنت‌های پزشکی ارائه داد.

از ایران اما میثم جلالی از دانشگاه علم و صنعت ایران، روش‌های نوآورانه سنتز نانو سرامیک‌های دما بالا با استفاده از احتراق منیزیم را تشریح کرد. مسعود عطاپور از دانشگاه صنعتی اصفهان، به معرفی پوشش‌های نانومقیاس پیشرفته‌ای پرداخت که امکان تولید مقرون‌به‌صرفه هیدروژن سبز را فراهم می‌کند.

علاوه بر این، پروفسور آلبرت ناسیبولین از مؤسسه علوم و فناوری اسکولکوو روسیه، موضوع لایه‌های شفاف رسانا ساخته‌شده از نانولوله‌های کربنی تک‌جداره را تشریح کرد.

به عقیده شرکت‌کنندگان این سمپوزیوم نقش مهمی در تقویت همکاری‌های علمی و فناورانه میان سه کشور و توسعه فناوری‌های پیشرفته در حوزه نانوفناوری و میکروالکترونیک ایفا کرده است.

 

پایان پیام/ 

#15

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
امضاء تفاهم‌نامه سه‌جانبه در حوزه میکروالکترونیک
امضاء تفاهم‌نامه سه‌جانبه در حوزه میکروالکترونیک
03/08/21 - 10:15
آغاز فصلی تازه در روابط بین‌المللی علمی و فناوری
آغاز فصلی تازه در روابط بین‌المللی علمی و فناوری
96/01/09 - 12:49
بررسی فرصت‌های همکاری‌ فناورانه و تجاری ایران و چین در حوزه نانوپوشش
بررسی فرصت‌های همکاری‌ فناورانه و تجاری ایران و چین در حوزه نانوپوشش
95/05/13 - 12:05
بیشتر بخوانیم