دانش بنیان ها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
پایش مستمر سلامت مواد غذایی موکب های اربعین به همت یک مجموعه دانش بنیان
به گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، شرکت خدمات پژوهش صنایع غذایی آرمان هدایت نوش البرز، دارای تیمی از متخصصان آزمایشگاهی با تجربه از جمله میکروبیولوژیست ها، شیمیدانان و کارشناسان تست مواد غذایی است که میتوانند طیف گستردهای از مواد غذایی، محصولات مصرفی، آرایشی و بهداشتی و نمونههای دیگر را تجزیه و تحلیل کنند.
این شرکت که به عنوان عضوی فعال در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی فعالیت دارد و از سال ۱۴۰۰ به عنوان شرکت دانش بنیان معرفی شده از جمله شرکت هایی است که مرداد ماه سال جاری در «رویداد همکاری فناورانه در خدمترسانی به زائرین اربعین» شرکت کرده و ایده خلاقانه خود را برای مسیر راهپیمایی اربعین ارائه کرده است.
مجتبی محمدزاده وظیفه، مدیرعامل شرکت خدمات پژوهش صنایع غذایی آرمان هدایت نوش البرز در خصوص کاربست ایده خلاقانه این شرکت برای راهپیمایی اربعین گفت: « خدماتی که شرکت ما ارائه میکند، مربوط به ارائه خدمات بهداشتی برای موکب هایی است که به تهیه موادغذایی مبادرت دارند و طی آن ما پیوسته سلامت پرسنل و افرادی که تهیه مواد غذایی را در دست دارند و حتی مواد غذایی ای که از شهرهای مختلف به موکب ها می رسند را بررسی و چک می کنیم».
وی در خصوص ضرورت این اقدام بهداشتی و سلامت محور افزود: «با توجه به گرمی هوا، آلودگی و فساد پذیری مواد غذایی احتمال بالایی دارد، مضاف بر اینکه این جنس از آلودگیها اغلب نوعی پاندمی و اپیدمی ایجاد می کنند و باعث می شود افراد زیادی در آن مسیر دچار بیماری شوند.»
مدیرعامل شرکت خدمات پژوهش صنایع غذایی آرمان هدایت نوش البرز، ادامه داد: « ایده ما این است که بتوانیم با یکسری آزمایش های معمول و اولیه مواد غذایی مشکل دار را کنار زده و آموزش های اولیه بهداشتی را به آن افرادی که در تهیه مواد غذایی شرکت می کنند، ارائه کنیم.»
محمد زاده وظیفه در خصوص امکانات لازم برای عملیاتی کردن ایده شرکت، گفت:«موکب یک در دو متر در مسافت های مشخص، برای عملیاتی کردن این ایده کفایت می کند و تنها امکاناتی که برای ارائه این خدمت نیاز داریم، برق است.»
وی همچنین در خصوص، مزیت کاری که این شرکت در جریان پیاده روی اربعین حسینی می تواند انجام دهد، گفت : «این تست ها و آزمایش ها در لحظه انجام می شود و مراجعه حضوری به موکب ها و دادن مشاوره و آموزش های لازم هم می تواند خطاهای احتمالی که به فساد مواد غذایی منجر می شود را به حداقل برساند.»
#15
Send to friends