زیستشناسی مصنوعی در مسیر توسعه قرار گرفت
زیست شناسی مصنوعی در مسیر توسعه قرار گرفت زیست شناسی مصنوعی حوزه ای نوپا است که پیشرفت آن نیازمند شتاب در تحقیقات است. مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت ها در این حوزه را با انجام مطالعه ای جامع آغاز کرده است.
با هدف افزایش مشارکت بین شرکتهای دانشبنیان داخلی و بینالمللی؛
بازیگران زیستبوم نوآوری و فناوری کشور گردهم میآیند
پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای هشتمین سال متوالی اقدام به گردآوری بازیگران زیستبوم نوآوری و فناوری کشور در نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس 2019 کرده است تا از این طریق مشارکت بین شرکتهای دانشبنیان داخلی و بینالمللی افزایش یابد.
توسط مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
دانشبنیانهای حوزه موادشیمیایی و پلیمر مشاوره توسعه فنی میگیرند
مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف توانمندسازی شرکتها پیشخوان مشاوره توسعه فنی محصولات در حوزه مواد شیمیایی و پلیمری را راه اندازی کرد.
با استفاده از تجربیات کشورهای اسلامی؛
فعالیت شبکه آزمایشگاهی توسعه مییابد
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: یکی از برنامه های شبکه، توسعه فعالیت های بین المللی و تبادل تجربیات حوزه آزمایشگاهی با کشورهای اسلامی است. این موضوع کمک می کند که بتوانیم از توانمندی این کشورها بهره مند شویم.
تعداد محصولات دانشبنیان حوزه سلولهای بنیادی افزایش یافت
در حال حاضر بیش از 80 شرکت دانش بنیان در حوزه سلولهای بنیادی در حال فعالیت هستند که ورود محصولات آنها به جامعه امید بیماران را برای درمان افزایش داده است.
با انتشار سیزدهمین جلد از کتاب «بررسی تجربیات جهانی شرکتهای استارتاپی»؛
راهکارهای جدید فناورانه حوزه " آموزش " ارائه شد
سیزدهمین جلد از کتاب «بررسی تجربیات جهانی شرکتهای استارتاپی» منتشر شد که این جلد به شرکت های استارتاپ در حوزه آموزش اختصاص دارد. ارائه راهکارهای جدید فناورانه حوزه آموزش یکی از بخش های این کتاب است.
با افزایش غلظت اسیدهای موجود در گوشت و لبنیات
گام مهم محققان ایرانی برای درمان سرطان برداشته شد
با افزایش غلظت لینولئیک اسید کونژوگه توسط محققان کشورمان تا 60 درصد، گام مهمی به سوی درمان سرطان برداشته شد.
کلیدهای قدرت خلاء 36کیلوولتی در ایران ساخته شد
برای نخستین بار در کشور کلیدهای قدرت خلأ 36 کیلوولتی تولید و عرضه شد. کلیدهای با این ولتاژ برای شبکه توزیع برق استان های خوزستان و بوشهر و نیز صادرات به کشورهای دیگر از جمله ترکیه مناسب است.
با حمایت مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
شرکتهای دانشبنیان با راههای توسعه بازار آشنا میشوند
با حمایت مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی نشستی و با بیان تجربیات یک شرکت موفق ، شرکتهای دانش بنیان با راهکارهای توسعه بازار آشنا می شوند .
کیتهایی برای تشخیص دیستروفیهای عضلانی ساخته شد
کیت تشخیص بیماری های هانتینگتون، دیستروفی عضلانی نیوتونیک، آتروفی عضلانی نخاعی و نیز کیت تعیین اصالت اسب تولید شد.