
همزمان با رویداد پلتاک در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود؛
رقابت «Bridge» پلی به دنیای ناشناخته هوش مصنوعی
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، بازیها به عنوان یک ابزار کارآمد و محصول خلاق، در فرهنگسازی، ترویج و یادگیری، نقشی اثرگذار و کلیدی ایفا میکنند. شناخت دنیای ناشناخته فناوریهای پیشرفته و نوظهور، موضوع مهمی است که استفاده از بازی در شکلهای گوناگون محیطی، دیجیتال و آنلاین، میتواند مخاطب را به شناخت و درک نسبی از آینده پر رمز و راز پیش رو با حضور این فناوریها نزدیک کند.
بر همین اساس، رقابت معمایی-محیطی «Bridge»، هفتم و هشتم اسفندماه 1403 و در حاشیه نخستین رویداد پلتاک همزمان با اولین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود. این بازی معمایی-محیطی، سفری به آینده نه چندان دور است. جایی که هوش مصنوعی فراتر از مرزهای کنونی دانش، به خودآگاهی رسیده است.
بازیکنان به عنوان ماموران نجات شرکت فکتوری با استفاده از هوش انسانی خود، بریج را از خطری که آن را تهدید میکند نجات میدهند تا از قدرت آن برای خدمت به بشریت بهره ببرند.
بازی بریج فرصتی را برای مخاطبان فراهم میکند تا در مورد چالشها و فرصتهای مرتبط با هوش مصنوعی، در آیندهای نه چندان دور، فکر کنند، با این فضا آشنا شوند و نگرشهایشان را متناسب با این تحولات، ارتقا ببخشند. این بازی معمایی-محیطی، در قالب تیمهای ۳ نفره برگزار میشود و علاقمندان میتوانند به صورت انفرادی و گروهی، برای شرکت در این رقابت، ثبتنام کنند.
رقابت معمایی- محیطی «Bridge»، روز هشتم اسفندماه 1403، در آخرین روز از کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود و مدت انجام بازی برای شرکتکنندگان، 24 دقیقه است.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در قالب رویدادهای «پلتاک»، از توسعه گفتمان و تعامل میان فعالان فناوریهای نوظهور و میان رشتهای در دانشگاههای مختلف حمایت میکند که این رویداد در گام نخست خود، همزمان با اولین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
پایان پیام/
#24
Send to friends